Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande produktspecialist till Sacomed A/S, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande produktspecialist till Sacomed A/S, Stockholm på Säljpoolen

Säljande produktspecialist till Sacomed A/S, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljande produktspecialist inom sjukvården
Stockholm

Sacomed AB söker en produktspecialist för försäljning av medicinteknisk utrustning. Som distributör levererar vi innovativa instrument av hög kvalitet till privata och offentliga sjukhus i hela Skandinavien. Nu söker vi en produktspecialist med engagemang som ska ansvara för försäljningen i Stockholm. Baserat på våra kunders behov kan du på ett tryggt sätt hitta möjligheter samt komma med konkreta förslag som genererar mervärde för kunden.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för hela säljprocessen och fungerar som Sacomeds representant inför sjukhus, kliniker, läkare, sjuksköterskor och övrig sjukvårdspersonal. Du bygger långsiktiga relationer och utbildar personalen samt medverkar till att främja företaget som en stabil, framåtsträvande, högt kvalificerad leverantör av medicinsk utrustning primärt inom kirurgi.

Under deltagande på operationer och arbetet ute hos kund, är vägledning och guidning av användandet av våra produkter en central bit.

Din profil
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården och helst erfarenhet inom operationsområdet. Du har också erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård/landsting. Som person är du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad. Du präglas av en inre drivkraft och har viljan att lyckas. Med förmågan att planera din arbetstid effektivt arbetar du bra självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du har en god förmåga att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift.

I rollen som produktspecialist hos oss arrangerar du möten och håller presentationer samt deltar på mässor och konferenser. Som person har du en öppen attityd samt en positiv inställning och du ser lösningar före problem. Vi värdesätter flexibilitet och lägger stort fokus på service för våra kunder. Din bostadsort är med fördel i Stockholm med omnejd då korta och långa resor ingår i arbetet. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder 

  • Anställning i ett Gasellföretag med ambitioner om vidare tillväxt då vi önskar att bli en ledande distributör av medicinteknisk utrustning i Skandinavien
  • Ett spännande, självständigt och utmanande jobb med goda utvecklingsmöjligheter
  • Att bli en del av ett välfungerande team med duktiga kollegor i en informell miljö
  • Lön efter kvalifikationer

Kontakt
Vill du ha ytterligare information kontakta VD Søren Agerbo på

+45 30616373
. Ansök genom att bifoga personligt brev samt CV via länken nedan.

Välkommen med din ansökan!  

Om företaget
Sacomed A/S är en dansk verksamhet etablerad i 2009. I 2019 blev dotterbolag Sacomed AB etablerad. Vi specialiserar oss i Sverige primärt inom kolorektalkirurgi. Vi strävar efter att leverera innovativ utrustning och lägger stort fokus på service, utbildning och personlig kontakt. Vi besöker därför våra kunder kontinuerligt för utbildning och deltagande på operationer. Våra kärnvärden: Produktkompetens, ärlighet och respekt. 

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: f6a006d7095640e4be0d54e6fc5694