Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande montör till Hasta Home jobb i Västerås på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande montör till Hasta Home på Säljpoolen

Säljande montör till Hasta Home

Säljpoolen Västerås, Västmanlands län Heltid

Det går bra för Hasta, det är stort behov och intresse för våra produkter. Därför behöver vi förstärka med ytterligare en

Säljande montör av solskydd

Har du erfarenhet av monteringsarbete och en genuin passion för kundservice? Talar och skriver du svenska obehindrat och vet hur man bemöter kunder på bästa sätt? Vill du arbeta för ett växande företag i ett sammansvetsat team? Då har vi jobbet för dig!
Hos oss har du möjligheten att själv välja om du vill bli anställd, eller jobba som underentreprenör om du har en egen firma. Det finns även möjligheter för dig att visa ditt intresse för att ta monteringsuppdrag hos oss när vi har behov av extra monteringshjälp. Ange i din ansökan vad du är intresserad av (det finns ett fritextfält du kan använda på ansökningssidan).
Om oss: 
Idag är Hasta ett modernt familjeföretag med fokus på heminredning kring fönstret. Organisationen har växt till en internationell koncern, Hasta Holding, med verksamhet både i Kina och i Sverige. Vår vision är tydlig: Genom att satsa på digital kommunikation och personlig service ska Hasta bli det främsta varumärket  inom gardiner och solskydd på den europeiska marknaden. Vi söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa. Företaget du kommer att arbeta på är ett ständigt växande familjeföretag som säljer det mesta inom gardiner och tillbehör såsom måttanpassade gardiner, skenor, rullgardiner, lamellgardiner m.m.

Om arbetet:
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära konsultation, försäljning samt montering av våra produkter både hos våra återförsäljare samt på plats hemma hos privatkunder. Du kommer även utföra konsultationer online via video. Du deltar aktivt vid ombyggnationer hos befintliga kunder samt vid mässor, det är därför viktigt att du är i god fysisk form. I arbetet kan det förekomma övernattningar runt om i Sverige. 

För att du skall få en gedigen produktkunskap om samtliga produkter så kommer du till en början att arbeta med kundservice via telefon, chatt samt e-mail. Under denna period kommer du arbeta på plats på vårt kontor i Köping.

Om dig:
Då du kommer vara ansiktet utåt när du besöker våra kunder så ser du servicearbete som en självklarhet. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala förmåga. Du är en förtroendeingivande person som tar ansvar för sitt arbete under hela processen, oavsett projektets storlek och omfattning. För att passa för denna roll behöver du vara praktiskt lagd och ha en viss erfarenhet av monteringsarbete. Som person är du noggrann, flexibel och duktig på att planera ditt arbete. Vi ser gärna att du har ett inredningsintresse då arbetet ofta föranleds av konsultationer då kunden efterfrågar råd och tips om den bästa gardin/solskyddslösningen för hemmet. 

'Det händer väldigt mycket just nu och det är en spännande resa vi har framför oss. Nyckeln till vår framgång är att våra fantastiska medarbetare varit engagerade i förändringsprocessen och hjälpt varandra för att lyckas. Nu söker vi en händig person med kundservice i blodet som kan hjälpa våra kunder att ta rätt beslut för deras enskilda behov. 

- Therese Wåhlin, VD Hasta AB
 Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: [ Link removed ]

Arbetsuppgifter:

 • Konsultation och montering på plats hos våra privatkunder
 • Ombyggnationer hos våra befintliga återförsäljare
 • Mässor

Kvalifikationer:

 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av montering
 • Datorvana
 • Gymnasieutbildning med inriktning Bygg- och anläggning eller liknande
 • Hög social kompetens 

Meriterande:

 • Erfarenhet av solskyddsprodukter
 • Arbete i Excel 

Kontakt:
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Site Manager på Hasta Mathias Kaski på telefon 070-6603205 alternativt [ Email address blocked ] . OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste göras via ansökningsknappen.

Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.


Om företaget
Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan [ Link removed ]

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet – det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma – att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt.

Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding. Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: beb2caa75ece4ff391de6416029640