Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande kundservicemedarbetare till Sector Alarm i Göteborg jobb i Göteborg på Sector Alarm AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande kundservicemedarbetare till Sector Alarm i Göteborg på Sector Alarm AB

Säljande kundservicemedarbetare till Sector Alarm i Göteborg

Sector Alarm AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i fräscha lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i talk. Sector Alarms värderingar – Kundorienterad, förbättringsvillig, målmedveten och pålitlig genomsyrar hela deras verksamhet och arbetsglädjen är viktig!

Eftersom Sector Alarm vet att deras medarbetare är deras framgångsfaktor satsar de därför mycket på sin personal. De sätter medarbetaren i centrum! Sector Alarm har otroligt roligt tillsammans och firar deras framgångar för att visa uppskattning för varandra. De erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. 

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Sector Alarm erbjuder en tjänst i ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter som främjar både professionell och personlig utveckling.  


ansvarsområde.

Sector Alarm söker kundorienterade säljare med glimten i ögat! För att passa in i teamet är du en pålitlig lagspelare med och positiv attityd som motiveras av att jobba mot ambitiösa mål och se resultatet av ditt arbete. Dina vänner skulle förmodligen beskriva dig som den med kämpaglöd som tycker om att slå rekord, men också ser till teamets bästa och vill se hela laget vinna.

Sector Alarm söker nu nya kollegor till en av deras inhouse-avdelningar där de jobbar med kundsupport och försäljning till både befintliga och nya kunder. Du kommer att säkerställa de allra bästa kundsupplevelserna kombinerat med försäljning på hög nivå. Här får du skapa långsiktiga kundrelationer. Kontakten med kunderna sker via telefon och du arbetar i deras affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget.

Lönen är fast med ett kompletterande provisions- och bonussystem – en bra insats skall löna sig. Du bestämmer själv hur mycket!


kvalifikationer.

Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och/eller kundsupport via telefon tidigare.


ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365800