Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande kundservicemedarbetare jobb i Göteborg på Sector Alarm AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande kundservicemedarbetare på Sector Alarm AB

Säljande kundservicemedarbetare

Sector Alarm AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

 På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i fräscha lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i talk. Sector Alarms värderingar – Kundorienterad, förbättringsvillig, målmedveten och pålitlig genomsyrar hela deras verksamhet och arbetsglädjen är viktig!

Eftersom Sector Alarm vet att deras medarbetare är deras framgångsfaktor satsar de därför mycket på sin personal. De sätter medarbetaren i centrum! Sector Alarm har otroligt roligt tillsammans och firar deras framgångar för att visa uppskattning för varandra. De erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. 

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Sector Alarm erbjuder en tjänst i ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter som främjar både professionell och personlig utveckling.  


ansvarsområde.

Sector Alarm söker en kundorienterad säljare med glimten i ögat! För att passa in i teamet är du en pålitlig lagspelare med och positiv attityd som motiveras av att jobba mot ambitiösa mål och se resultatet av ditt arbete. Dina vänner skulle förmodligen beskriva dig som den med kämpaglöd som tycker om att slå rekord, men också ser till teamets bästa och vill se hela laget vinna.

På flyttavdelningen kommer du att säkerställa fantastiska kundsupplevelser kombinerat med försäljning på hög nivå. Här får du skapa långsiktiga kundrelationer, både med de kunder som har vår trygghetslösning idag och ska flytta, samt de potentiella nya kunder som flyttar in i en bostad eller lokal där vår trygghetslösning redan finns installerad. Kontakten med våra kunder sker via telefon och du arbetar i våra affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget.


kvalifikationer.

 Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och/eller kundsupport via telefon tidigare. 


ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370384