Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande kundansvarig/konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande kundansvarig/konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö! på StudentConsulting

Säljande kundansvarig/konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Nu utökar vi teamet och söker därför efter en kundansvarig/konsultchef som vill bryta ny mark och fokusera på att dra in nya affärer. Är det dig vi söker?

Information om uppdraget:

I rollen som konsultchef/kundansvarig kommer du arbeta med några av enhetens största kunder, du kommer även jobba med nyförsäljning, vi ser en stor potential att utveckla vår enhet och som vår nya kollega kommer du vara en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill.

I rollen som konsultchef/kundansvarig arbetar du bland annat med;
- Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
- Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
- Nyförsäljning och merförsäljning
- Personalansvar för dina konsulter
- Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal m.m

Ditt fokus för det närmsta året är att utveckla dina befintliga kunder samtidigt som du aktivt jobbar med att hitta nya och intressanta företag som kan bli våra nästa kunder.
På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning, start i september.

Detta söker vi:

Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt för att nå dina mål. Som person är du nätverkande, lyhörd och du vågar fatta egna beslut. Som ledare tror vi att du har förmågan att inspirera andra, du är engagerad och prestigelös. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss. Det är ett krav att du som söker har b-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i södra Skåne.

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis försäljning, personal, marknadsföring eller ekonomi. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet inom något utav ovanstående område. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare är detta mycket meriterande.

Sökord: Försäljning, Kundansvarig, Konsultchef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Säljande kundansvarig/konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltid
Konsultchef sökes till StudentConsulting i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
Konsultchef/Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Göteborg
StudentConsulting Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58398