Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljande konsultchef till Amendo Göteborg job in Göteborg at Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljande konsultchef till Amendo Göteborg på Amendo Bemanning

Säljande konsultchef till Amendo Göteborg

Amendo Bemanning Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Världens roligaste jobb väntar på dig! Amendo växer och söker just nu en säljande konsultchef till kontoret i Göteborg. En varierande och utvecklande roll där du ansvarar för allt från införsäljning till leverans av framtidens kompetenser i Göteborgsregionen.

Arbetsbeskrivning
Låt oss börja med att berätta lite om Amendo och rollen som konsultchef i Göteborg. Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i över 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

Nu söker vi dig som vill fortsätta bygga vår verksamhet i Göteborg i en 360-roll. Ett ansvarsfullt, självständigt och roligt uppdrag där du aktivt underhåller och fördjupar våra befintliga kundrelationer parallellt med ett stort fokus på att kartlägga, etablera och utveckla nya kunder. Du agerar konsultchef för ett antal konsulter ute på uppdrag hos våra kunder och rekryterar nya kandidater och konsulter till de uppdrag du säljer in. Din roll innefattar även sälj- och resultatansvar samt ansvar för att ständigt utveckla och skapa relevanta tjänsteerbjudanden till marknaden.

Du rapporterar till operativ chef som är placerad i Stockholm. 

Förutom kollegorna på vårt kontor i Göteborg får du ett glatt, ambitiöst och professionellt team av kollegor med stor drivkraft runtom i Sverige! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, hållbarhet, träning, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan, (och när möjligt igen) att umgås. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men vi hoppas att du delar vår värdegrund om respekt och affärsmässighet.

Kvalifikationer och egenskaper
Du älskar försäljning, människor, mål och när saker går snabbt. Vi ser gärna att du kommer från vår bransch, bemanningsbranschen. Kanske sitter du sedan ett antal år tillbaka i rollen som konsultchef, men är redo för att arbeta i ett mer nischat och snabbfotat bolag samt vill vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg. Du är trygg i säljrollen och vill fortsätta att utvecklas både genom strategiska och operativa kundkontakter.

Din tidigare ledarerfarenhet värdesätter vi, men är inte ett krav. Du har både vilja och förmåga att agera i med- och motvind. Din erfarenhet av arbete inom ett eller flera av vår specialistområden värdesätter vi också, precis som ditt genuina intresse för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på marknaden i Göteborg med omnejd.

Dina dagar blir vad du gör dem till – för att lyckas i detta uppdrag tror vi att det är viktigt att du är både självstartande och van att arbeta självständigt mot högt satta mål. Du behöver vara en flexibel och orädd person som har förmågan att snabbt kunna skifta fokus. Du har en akademisk utbildning inom finans, ekonomi, juridik, HR eller liknande och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Om Amendo
Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i över 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

Tack vare ett fantastiskt team och stark drivkraft har vi vuxit och blivit ledande inom vår nisch. Trots det sitter entreprenörsandan kvar i allt vi gör - vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst klimat och väldigt roligt på jobbet. Vi hjälps åt att leverera hög kvalitet till våra kunder och kandidater och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi har en öppen och hjärtlig stämning med stor dos affärsmässighet. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska ha möjlighet att synas, prestera och trivas - och för att göra det vet vi att det är viktigt att ha roligt under tiden.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på [ Link removed ] !  

Frågor och kontakt
Rollen är ett heltidsuppdrag, en tillsvidaretjänst med start omgående. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Erica Gjälby, Affärschef Sverige, på [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Säljande konsultchef till Amendo Göteborg
Amendo Bemanning Göteborg Heltid
Erfaren säljare till kund i Göteborg sökes
Randstad AB Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Innesäljare till Assa Abloy
ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1187240-246314