Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande Konsultchef Bemanning jobb i Stockholm på Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande Konsultchef Bemanning på Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB

Säljande Konsultchef Bemanning

Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Nu söker vi efter världens bästa konsultchef!


Vi på Bemanningsstyrkan stärker upp med ytterligare en konsultchef till vårt kontor i Arlandastad och letar efter dig som dig skulle passa perfekt in i vårt team.
 

Om Bemanningsstyrkan
Bemanningsstyrkan är en etablerad partner inom bemanning och kompetensförsörjning som snabbt hittar rätt kompetens för varje enskilt behov och underlättar vardagen för våra kunder.  Vi är experter inom både tjänstemanna -och arbetarområdet. För oss är konsulten lika viktig som kunden och vi tror på långa hållbara relationer. Att arbeta nära våra kunder och vara flexibla i våra lösningar är för oss en självklarhet. Bemanningsstyrkan är ett företag inom Veddestagruppen.

Att arbeta som  konsultchef hos oss
I vår vardag handlar det mycket om att vara snabbfotad och lösningsorienterad. För oss är det viktigt att våra konsultchefer är i ständig och nära dialog med våra kunder och konsulter. I konsultchefens ansvar ingår det att bygga upp sin egen kundportfölj, förvalta den och rekrytera in konsulter till respektive uppdrag.
Att vara konsultchef hos oss är ett mycket flexibelt jobb och vi ser att du som person är duktig på att bygga upp hållbara relationer och du drivs av att se din kundportfölj växa. 
Som person är du social, orädd, drivande och energirik. Du är affärsmässig och har en god förmåga att prioritera. För att trivas i rollen som konsultchef ska du tycka om att ha många bollar i luften och ha ett högt arbetstempo. I vår bransch är vi vana vid snabba puckar och ständiga förändringar, vilket kräver att du har en positiv inställning och är förändringsbenägen.
Du behöver ha tidigare erfarenhet av att ha rekryterat personal, varit personalansvarig och det i kombination av en tidigare säljande/merförsäljande roll.
 
Vad vi kan erbjuda dig
Utöver otroligt trevliga kollegor så kan vi erbjuda dig en varierad och händelserik vardag. Är du vår nästa medarbetare så har du ett arbete som innebär frihet under ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. 
Arbetsplatsen genomsyras utav en positiv stämning och ett härligt engagemang. Du utgår från vårt nybyggda kontor i Arlandastad. Då vårt huvudfokus ligger inom den expansiva Arlandaregionen så ser vi att boendeort samt ett brett kontaktnät inom den  regionen är till din fördel.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att ringa eller maila vår VD Mona Wågberg, 076 249 0861 [ Email address blocked ] eller vår rekryteringskonsult Peggy Cussil, 070 796 2061, [ Email address blocked ]

Urvalsprocess och intervjuer sker löpande sista ansökningsdag 2021-09-25
 
Ansökan gör du här nedan (vi kan ej ta emot ansökningar via email)
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 301