Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljande Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö jobb i Växjö på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljande Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö på ICA

Säljande Försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö

ICA Växjö, Kronobergs län Deltid

Vill du få möjlighet att jobba med ett starkt växande varumärke där det finns en spännande framtid? Som engagerad försäkringsrådgivare erbjuds du goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom ICA Försäkring och hela koncernen. Sök idag! Arbetsuppgifter

Vill du vara med och fortsätta växa tillsammans med ICA Försäkring? Nu söker vi efter fler engagerade medarbetare till teamet inom Outbound. Som försäkringsrådgivare arbetar du med proaktiv försäljning där du ringer ut till våra ICA-kunder. Målet att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner kopplade till sitt ICA-medlemskap.

Du kommer tillhöra ett team där ambition och engagemang står högt på agendan. Du får stöd i din utveckling genom närvarande chefer och genom dina kollegor. ICA Försäkring är en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap, där vi har kul på jobbet och hjälper varandra till framgång. Du kommer sitta i moderna lokaler och mötas av en inspirerande och öppen arbetsplats. Som nyanställd får du en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg hos oss på ICA Försäkring. 

Anställningsgraden är på 58% med arbetstider 13.00-17.30 Måndag - Fredag.

Du har en konkurrenskraftig fast lön, samt provision baserat på din egna prestation. Startdatum för tjänsten är den 1/11. ICA Försäkring tillämpar provanställning. Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.Din profil:

  • Du brinner för att sälja försäkringar genom högkvalitativa kundmöten. 
  • Är kommunikativ och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
  • Har minst gymnasiekompetens, erfarenhet från försäljning och service är meriterande, men inget krav. Ditt engagemang säger allt! 

Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Tveka inte och sök redan idag! Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform 

Tillsvidareanställning med provanställning

Tillträde 

2021--11-01

Kontaktperson

Henrik Snögren, [ Email address blocked ]

Sista dag för ansökan 

2021-10-22. Urval sker löpande
Om ICA Försäkring


ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och utdrag ur belastningsregist i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014303