Jobbet Säljande försäkringsrådgivare Inkommande samtal/E-team har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljande försäkringsrådgivare Inkommande samtal/E-team publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Hjälp kunden, ta reda på behov och sälj rätt försäkringslösning! Drivs du av försäljning och ser värdet i att bli rätt försäkrad? Är du en lagspelare som vill driva din utveckling tillsammans med vårt engagerade team?

Information om uppdraget:

Som säljande försäkringsrådgivare..
..välkomnar vi dig till Ifs kontor på Flöjelbergsgatan 4. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. Du kommer att ta emot inkommande samtal och hjälpa kunden med sitt ärende, ta reda på kundens behov och sälja in rätt försäkringslösning. På måndag 6 april introduceras du med fyra veckors utbildning. Du får lära dig vårt sätt att jobba med försäljning, Ifs produktportfölj samt våra interna system. Med löpande coachning från din ledare kommer du driva din egen utveckling.

Du kommer till exempel att

• Ta emot inkommande samtal från nya och befintliga kunder
• Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad
• Sälja våra försäkringar med fokus på kundens behov
• Säkerställa att kunden har det försäkringsskydd kunden behöver för att känna sig trygg

Detta söker vi:

Vi söker dig..
..som vill axla rollen inom försäljning och ser värdet i att kunden blir rätt försäkrad. Som säljare är du duktig på att lyssna, skapa relationer och skräddarsy rätt lösning för den specifika kunden. Du trivs i en feedbackkultur som hjälper dig och teamet att bli ännu bättre och tar självständigt ansvar. Tillsammans med oss bygger vi en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av arbetsglädje och stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du

• Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
• Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
• Har systemvana och goda datakunskaper

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med behovsanpassad försäljning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, inställning och motivation till vår kundorienterade och säljande roll.

Nästa steg

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vi vill att du bifogar både CV & Personligt Brev senast 23e februarii. Startdatum för tjänsten är eller 6 april då introduktion och utbildnings påbörjas. Observera att detta är en direktrekrytering till kund och vid frågor om tjänsten eller processen, kontakta ansvarig rekryterare Simon Hallberg 076-136 04 92 eller simon.hallberg@studentconsulting.com
Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Sökord: Kundservice, Försäkringsrådgivare, Försäljning, Kundtjänst, Försäkring

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52472

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till