SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljagent / Säljare till Berendsohn, Södra Sverige jobb i Kristianstad på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljagent / Säljare till Berendsohn, Södra Sverige på Säljpoolen

Säljagent / Säljare till Berendsohn, Södra Sverige

Säljpoolen Kristianstad, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Det går bra för Berendsohn, vi har en stark tillväxt och behöver nu förstärka vårt team av 4 säljagenter. Vi söker därför en

Säljagent / Säljare 
Med ansvar för Södra Sverige 

Vill du kunna påverka din arbetssituation, arbeta självständigt med ett eftertraktat sortiment och har ett brinnande intresse för att skapa, utveckla samt bibehålla relationer - då är du välkommen till oss. Du kommer arbeta ifrån ett eget bolag och ansvara för såväl befintliga som nya kunder i Södra Sverige som bl.a. innefattar Malmö, Falkenberg och Kristianstad.


'Jag kommer ursprungligen från en helt annan bransch men har växt upp med Berendsohn och profilreklam hela livet genom då min pappa har jobbat med det så länge jag kan minnas, detta har gjort att någon form av intresse för företagsprofilering och prylar alltid har funnits.

Jag ser jobbet som säljare hos Berendsohn som ett mycket fritt jobb med stort ansvar på egen prestation men också möjligheten med stor lönsamhet både emotionell och ekonomisk. Det jag gillar mest med detta jobb är att man kan följa sin egen framgång direkt. Varje skriven order blir ett kvitto på ens egna prestation.

Att jobba med Berendsohn innebär främst en enorm trygghet då man vet att vi är ett stabilt företag där alla strävar efter att ta fram de senaste produkterna och leverera god kvalitet till våra kunder.'

 - Mattias Öhgren, säljagent

Din roll som säljagent 
Som säljagent i Södra Sverige har du ett försäljningsansvar för såväl befintliga (ca 500) som nya kunder i området med ett väl upparbetat CRM-system till din hjälp. Du skall presentera och sälja vårt eftertraktade sortiment för att hjälpa kunderna att stärka deras profil och kundrelationer. Vårt sortiment som uppdateras 2 ggr per år är utvecklat i samarbete med våra designers.

Du gillar att ha ett självständigt arbete med frihet under ansvar där vi ger dig en bra grundtrygghet och där du dessutom kan påverka såväl ditt arbete som inkomster. 

Du kommer att rapportera till Berendsohns Sverigechef.

Din profil
Det viktigaste är att du brinner för försäljning och att utveckla relationer med dina kunder.

  • Du motiveras av att arbeta för en seriös och framgångsrik säljorganisation
  • Du trivs med frihet under ansvar och vill arbeta med intressanta och starka varumärken
  • Du är självgående, prestationsinriktad, energisk och har erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du vill arbeta med ett eget bolag och behärskar svenska i tal och skrift
  • Är du idag i branchen, eller har erfarenhet av den är det ett stort plus men inget krav


Berendsohn erbjuder
Vi erbjuder dig ett koncept som gör det enkelt och säkert för dig att komma igång som säljagent med ett eget bolag och du får genom Berendsohn kontinuerlig utbildning samt stöd och praktiska verktyg. Du får alla förutsättningar för att lyckas hos oss!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Johansson, på tel. 031-762 36 00.

Välkommen med din ansökan!

Berendsohn AG har sedan 1832 med sin gedigna historia utvecklats till ett framgångsrikt företag med över 800 medarbetare i Tyskland, Italien, Österrike, Benelux, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz och Polen. Berendsohn AG utvecklar och säljer exklusiva reklam- och presentartiklar av högsta kvalitet på Business- to Businessmarknaden och omsätter årligen 600 miljoner.För mer information om Berendsohn och deras produkter vänligen läs mer på [ Link removed ] .

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 682c5a15dd644b75b47ef638232f02-2