Jobbet Sälj- och marknadskoordinator till Companeros har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sälj- och marknadskoordinator till Companeros publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är student på högskola eller universitet och vill få meriterande erfarenheter inför framtiden. Trivs du dessutom med marknads- och säljrelaterade arbetsuppgifter där det ställs krav på din effektivitet och noggrannhet kan detta vara tjänsten för dig! Sök den redan idag då urval sker löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för Companeros räkning en sälj- och marknadsföringsintresserad student som kan arbeta ca 1-2 dagar i veckan. Företaget är en design- och konceptbyrå baserad i Göteborg och Helsingborg, med lång erfarenhet av strategisk och taktisk kommunikation. De utvecklar varumärke och kampanjer för olika branscher.

Du kommer att arbeta på deras kontor i Helsingborg där även möjligheten att jobba på distans finns, och vi letar nu efter en person som är nyfiken och orädd när det kommer till kommunikation och marknadsföring. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Companeros.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara kopplade till Companeros kommunikationsarbete och du kommer stötta kollegorna med uppgifter som:

• Uppdatera och utveckla content samt publiceringsarbete på digitala medier
• Prospektering av potentiella kunder
• Delta på event och nätverksträffar
• Delta i marknadsrelaterade projekt

Ju mer bekväm du blir i rollen och i de system och program du arbetar, desto större ansvar kommer du kunna ta. På sikt kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar en eftergymnasial utbildning och gärna inom kommunikation, marknadsföring, försäljning, ekonomi, affärsutveckling eller liknande
• Har tidigare erfarenhet inom marknadsföring och webb eller textbearbetning
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd, kommunikativ och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Oktober
• Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan
• Placering: Helsingborg/Distans

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Läs mer om Companeros här

Referens

15033503-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till