Jobbet Säkra sommarjobb redan idag! Vi söker flygplanslastare till SAS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säkra sommarjobb redan idag! Vi söker flygplanslastare till SAS publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Sommaren kommer med stormsteg, redan nu finns möjligheten att säkra sommarjobb! Tycker du om att arbeta fysiskt och i högt tempo med ett härligt gäng arbetskollegor? Vill du arbeta på en flygplats? Då ska du söka tjänsten idag! Vi rekryterar flygplanslastare till SAS på Landvetter.

Academic Work söker för SAS Ground Handlings räkning cirka 20 stycken flygplanslastare inför sommaren 2018. Arbetet kommer att vara på 80%. Du kommer att få en gedigen utbildning för att lära dig om tjänsten och verksamheten, samt få gå bredvid en kollega i början av din anställning för att fortsätta din upplärning.

Din anställning kommer börja efter utbildningen som startar i maj och anställningen sträcker sig sedan till augusti/september beroende på din tillgänglighet. Det är viktigt att du inte har någon inplanerad semester under den här perioden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SAS.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SAS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till andreas.hammarback@academicwork.se

Kandidatprofil

Som flygplanslastare kommer du arbeta med att lasta och lossa bagage både i terminalen och ute på rampen. Arbetet ställer stora krav på god fysik då det stundtals kan vara både stressigt och kroppsligt krävande.

Du kommer till exempel att:

* Scanna de bagage som kommer till din station med god kvalitet, vilket ställer krav på din noggrannhet
* Sortera väskor från bagagebandet till olika vagnar, varför vi gärna ser att du både tycker om, samt klarar av att jobba fysiskt
* Köra ut vagnarna till rampen och därifrån lasta bagaget på flygplanen, vilket är en fysiskt tung arbetsuppgift

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta med kroppen i högt tempo. Den passar dig som vill jobba varierande arbetstider.

Innan du börjar din anställning får du gå en gedigen utbildning som kommer pågå under ca 8 dagar med olika starttillfällen. Denna utbildning kommer att vara betald.

* Har godkända betyg från 3-årigt gymnasium, vilket betyder att vi behöver få in ett intyg på detta innan anställningen kan börja.
* Är morgonpigg och lätt tar dig till Landvetters flygplats.
* Vill ha ett fysiskt arbete och klarar av tunga lyft, detta då bagage väger upp till 25 kg och det är flertalet lyft under en arbetsdag. Prova gärna att lyfta denna vikt för att säkerställa att det känns rimligt att klara av under ett arbetspass.
* Är van att arbeta i stressiga miljöer.
* Tala flytande i engelska och svenska då kurser och liknande kommer ske på båda språken, därför kommer det göras ett språktest innan start.
* Innehar B-körkort och tillgång till egen bil. Vissa pass startar 04:00 då kan det vara svårt att ta sig till flygplatsen.

Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta i grupp. Du är även flexibel och initiativrik och har en positiv inställning till förändringar. Slutligen krävs det att du är stresstålig och anpassningsbar i tidsknappa situationer, då arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo.

Övrig Information

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att register kontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl. Utöver detta kommer du få genomföra ett drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning.

* Start: Tjänsten startar med en 8 dagars utbildning innan sommaranställning.
* Arbetstider: Varierande arbetstider, dygnets alla timmar och veckans alla dagar
* Omfattning: 80% arbete.
* Placering: Landvetter Flygplats
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på (recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15000722-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Göteborg).