Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Säkerhetstekniker till örebro at Randstad AB

Säkerhetstekniker till örebro

Randstad AB Örebro, Örebro län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som idag arbetar som säkerhetstekniker med elektroniska produkter och letar efter nya utmaningar. Du har erfarenhet av att driftsätta och sköta service av inbrottslarm, brandlarm och passersystem ute hos kund
Du kommer att arbeta självständigt men även vara en del av företagets team i Örebro. För att trivas i rollen behöver du tycka om att ge service, gilla nöjda kunder och vara en social person.
Du har minst tre års erfarenhet av att jobba självständigt med motsvarande arbetsuppgifter och ansvar. Om du uppskattar bra anställningsvillkor, att det finns karriär- och utvecklingsmöjligheter, om du gillar att ha bra kollegor och att ha en omväxlande arbetsdag så kommer du att trivas här! Som anställd får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat som arbetsgivaren arbetar med. 
Företaget har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För företaget är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns.ansvarsområde.

Du ingår i ett team om åtta tekniker. Ditt ansvar är att självständigt besöka företagets kunder och i ditt arbete som säkerhetstekniker driftsätta och underhålla produkterna i företagets sortiment. Du behöver ha tidigare erfarenhet av service på motsvarande produkter på marknaden. Arbetsdagen är varierad, du får arbeta ute hos många olika kunder och i dialog med din arbetsledare kommer du att jobba med olika typer av serviceärenden. 
• Du bidrar till teamets samarbete, är social och har en hög känsla för service
• Du förväntas bland annat kunna föreslå förbättringar för att minska risken för avvikelser och att identifiera kundens behov av eventuell merförsäljning 
• Du är en person som har förmåga att tänka utanför boxen och som gillar problemlösning arbetstider.

Heltidkvalifikationer.

Du har gått en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarade KY-utbildning inom elektronik och har tidigare arbetat med motsvarande arbetsuppgifter. Du har både praktisk och teoretisk kompetens inom elektronik.
Du har minst tre års tidigare erfarenhet av att jobba självständigt med motsvarande produktsortiment.
Möjlighet till förmånsbil finns.
Tjänsten kräver körkort B och svenskt medborgarskap då dina uppdrag kan vara säkerhetsklassade. Beredskap kommer att ingå i tjänsten och du kommer att få möjlighet att då och då arbeta på annat kontor i region mitt.
Vi kommer att göra en bakgrundskontroll innan anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst tre års erfarenhet krävs.


ansökan.

2021-02-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt hos vår kund innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Observera att detta är en rekrytering för kunds räkning.
För information:
vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rekryteringskonsult Gabrielle Peteri, på 0733 434141 eller via mail [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201328963