Jobbet Säkerhetstekniker - Elektroniska säkerhetssystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säkerhetstekniker - Elektroniska säkerhetssystem publicerad av CERTEGO

Heltidsanställd
Katrineholm

Arbetsbeskrivning

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.se

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?

Som Säkerhetstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att arbeta med installation, driftsättning och service av inbrottslarm, utrymningslarm, passagesystem och kameraanläggningar. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med och utmaningen för dig handlar om att bli så kunnig som möjligt och att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet.

CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och erbjuder förutom en spännande tjänst och kompetenta arbetskamrater bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Katrineholm. Kollektivavtal finns mellan Svemek och IF Metall.

Kandidatprofil

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar för hög nivå av kundnöjdhet. Du behöver också körkort, svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information hos en del av våra kunder (obligatorisk vandelskontroll utförs av CERTEGO innan eventuell anställning). Vi förutsätter också att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03.


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till