Jobbet Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI) - sök direkt utan CV har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI) - sök direkt utan CV publicerad av Atea

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som säkerhetskonsult med inriktning på Public Key Infrastructure (PKI). Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia, it-arkitekt på Atea

Din roll i laget
I rollen som säkerhetskonsult med inriktning PKI kommer du att ingå i vårt härliga gäng med seniorkonsulter, projektledare, system- och säkerhetskonsulter. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår både utveckling av integrationer och regelverk samt implementation av Ateas befintliga standardkonfigurationer. Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring PKI-lösningar.

Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa till ammans med dina kollegor och dina kunder. .

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som säkerhetskonsult PKI är:

  • PKI-design, implementation av PKI:er, samt PKI-migreringar
  • Upprättande av PKI-dokumentation, såsom CP och CPS etc.
  • PKI-integration med IT-system i mixade miljöer, samt felsökning i sådana
  • HSM-integration samt HSM-administration
  • Design och implementation av SmartKort-lösningar
  • Andra PKI-plattformar än Microsoft ADCS

Du erbjuds  ”on the job training” om det finns delar ovan som du saknar erfarenhet kring.

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som säkerhetskonsult PKI bör du ha följande kunskaper:

  • Flera års erfarenhet inom PKI; PKI-design, implementation av PKI:er, samt PKI-migreringar
  • Stort intresse av säkerhet och goda kunskaper av it generellt
  • Gärna erfarenhet av HSM
  • Gärna erfarenhet av integration med certifikatnyttjande system och felsökning

Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryteringsansvarig, via hanna.carlborg@atea.se alternativt telefonnummer 013-37 53 33. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.


Referens

190748

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till