Jobbet Säkerhetsintresserad utvecklare till Knowit har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säkerhetsintresserad utvecklare till Knowit publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och har ett säkerhetsintresse, du kan vara på början av din karriär inom utveckling eller har några års erfarenhet. Hos Knowit Secure får du utrymmet för att växa och utvecklas på ett företag med en gemenskap som präglar den starka företagskulturen.

Om företaget

Knowit är ett av de ledande konsultbolagen med ca 2000 medarbetare runt om i Norden. Bolaget erbjuder digitala lösningar inom design, kommunikation, managementkonsulting utifrån tre affärsområden: Experience, Insight och Solution. Knowit arbetar mycket sin företagskultur som präglas av delaktighet och samarbete, just för att skapa en stark lagkänsla. De vill att det ska finnas en bra balans i arbetet och de känner en stor tillit till sina medarbetare. Knowit har blivit nominerade till årets ”Employer Branding-företag” och de tror att en bidragande faktor till den nomineringen är i att de aktivt arbetar med sin företagskultur.

För Knowit är det viktigt att medarbetarna mår bra och trivs på arbetet för att på så sätt kunna bidra till deras vision att skapa ett hållbart samhälle genom digitalisering och innovation. Här kommer du få möjligheten till att arbeta i en organisation som sätter stort värde på dig som medarbetare och där ditt arbete gör stor skillnad.

Arbetsuppgifter

Säkerhetskonsulterna på Knowit Secure arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom IT-säkerhet, Knowit siktar på en digital värld där alla kan känna sig trygga. Du kommer att arbeta kundorienterat med systemutveckling inom IAM och du kommer att i första hand använda dig av objektorienterade programmeringsspråk som exempelvis C#.Teamets övergripande mål är att konstruera och anpassa system som tillsammans med smarta och säkra funktioner bl.a. styr rättigheter för slutanvändare. Arbetet sker både inhouse och hos kund, resor runt om i Norden kommer vara vanligt förekommande. I ditt ansvarsområde återfinns bland annat arbetsuppgifter såsom installation, konfigurering och kundanpassning likväl som integrationer.

För dig som är i början på din karriär får du det stöd du behöver från erfarna och kompetenta kollegor för att utvecklas tekniskt inom området.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt har du liknande kompetens som du byggt upp på ett annat sätt
• Goda kunskaper i objektorienterade programmeringsspråk som exempelvis C# och/eller C++
• Meriterande om du har något års erfarenhet av liknande roller
• Meriterande är erfarenhet av IT- och informationssäkerhet, it-säkerhetsarkitektur
• Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är säkerhetsintresserad och som har ett stort intresse för IT och systemutveckling. För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar på ett prestigelöst sätt och driver ditt eget arbete framåt. Du är en person som har en god förmåga till att samarbeta och du känner dig trygg med att ha en dialog med kunder och kollegor. Du är naturligt driven av dig och strävar alltid efter att utföra ditt arbete med hög kvalité.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att KnowIt har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och KnowIt en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utveckling, programmerare, IAM, säkerhet, IT-säkerhet, systemutvecklare, software developer, IT, projekt

Referens

2210701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till