Jobbet Säkerhetsarkitekt till Software Security Group i Firmware Security Teamet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säkerhetsarkitekt till Software Security Group i Firmware Security Teamet publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2749

Axis ingenjörer arbetar idag på marknadens mest avancerade lösningar för kameraövervakning. Lösningarna sträcker sig från embedded Linux till Cloudtjänster. Vi behöver ytterligare en duktig ingenjör med mjukvarusäkerhetsfokus i SSG teamet.

Axis har alltid varit ett teknologiskt drivet företag och vi har stora delar av vår utveckling samlad här i Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Vi letar efter en nyfiken och drivande mjukvaruingenjör inom säkerhet som har varit ute i arbetslivet några år och som söker nya utmaningar samt tycker det är stimulerande att dela med sig av sin kunskap till kollegorna. För dig är det naturligt att ta ansvar och bidra till teamets framgång såväl som att säkra din egen kompetens. Du är bekant med och gillar att arbeta i en Agil organisation där du som en medlem av teamet, kan påverka många av de dagliga besluten.

I denna roll kommer du tillsammans med dina kollegor i SSG att leda arbetet med att sätta hög standard för säker mjukvaruutveckling genom utrullning av Axis Security Development Model på hela Axis. I modellens vidare utveckling inkluderas utbildning, testning, analys, hotmodellering, mentorskap och kodgranskning som några axplock av det dagliga arbetet i SSG-teamet. Vi tror vidare du har erfarenhet av arkitekturell riskanalys, hela livscykeln för mjukvaruutveckling och att ta fram guidelines/practicies för säker utveckling. Du kommer också bidra till att kommunicera säkerhetsstatus i organisationen och i våra produkter till Axis R&D-ledningsgrupp.

Vi tror att du har ett stort intresse för säker programmering eller White-box-testning med erfarenhet av molnbaserade system, inbyggda system, klientmjukvara. Erfarenhet av DevOps och/eller Compliance-frågor är ett plus. Vi ser att du obehindrat både pratar, läser och skriver svenska, engelska såväl som C, C++, C#, Javascript, Go, Shell och Python, och är en civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mjukvaruutveckling och säkerhet.

Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Fredrik Larsson(SSG), Stefan Andersson(SSG), Emil Kvarnhammar(SSG) eller rekryterande chef Morten Branil (046 272 1800).

Denna rekrytering hanteras av Axis Communication AB enbart och vi kommer vänligt men bestämt avstå från alla samtal och kontakter från rekryteringsbolag eller konsultbolag.

Referens

2328993

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till