Jobbet Säkerhetsarkitekt till Axis Software Security Group har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säkerhetsarkitekt till Axis Software Security Group publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ny säkerhetsarkitekt till Software Security Group i Firmware Security gruppen här på Axis.

Våra ingenjörer arbetar idag på marknadens mest avancerade lösningar för kameraövervakning. Lösningarna sträcker sig från embedded Linux till Cloudtjänster. Vi behöver ytterligare en duktig ingenjör med mjukvarusäkerhetsfokus i SSG (Software Security Group) teamet.

Axis har alltid varit ett teknologiskt drivet företag och vi har all vår utveckling samlad här i Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Vi letar efter en nyfiken och drivande mjukvaruingenjör inom säkerhet som har varit ute i arbetslivet några år och som söker nya utmaningar samt tycker det är stimulerande att dela med sig av sin kunskap till kollegorna. För dig är det naturligt att ta ansvar och bidra till teamets framgång såväl som att säkra din egen kompetens. Du är bekant med och gillar att arbeta i en Agil organisation där du som en medlem av teamet, kan påverka många av de dagliga besluten.

I denna roll kommer du tillsammans med dina kollegor i SSG att leda arbetet med att sätta hög standard för säker mjukvaruutveckling genom utrullning av Axis Security Development Model på hela Axis. I denna utrullning inkluderas utbildning, testning, analys, hotmodellering, mentorskap och kodgranskning som några axplock av det dagliga arbetet i SSG-teamet. Vi tror vidare du har erfarenhet av arkitekturell riskanalys, hela livscykeln för mjukvaruutveckling och att ta fram säkerhetsmjukvaruutvecklings-guidelines/practicies. Du kommer också bidra till att kommunicera säkerhetsstatus i organisationen och i våra produkter till R&D-ledningsgrupp.

Vi tror att du har ett stort intresse för säker programmering med erfarenhet av i molnbaserade system, inbyggda system, klientmjukvara. Erfarenhet av DevOps är ett plus. Vi ser att du obehindrat både pratar och skriver svenska, engelska såväl som C, C++, C#, Javascript, Go, Shell och Python, och är en civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mjukvaruutveckling och säkerhet. 

Urval sker löpande så tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Fredrik Larsson(SSG) eller Stefan Andersson(SSG) eller rekryterande chef Morten Branil (046 272 1800).

Referens

2029477

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Familjehemssekreterare Malmö Malmö Stad
Fullstack developer at Koenigsegg Ängelholm Academic Work
UI/UX designer to Koenigsegg Ängelholm Academic Work
Ordermottagare/Planerare Ystad Wikan Personal AB
Verkstadsarbetare Ystad Wikan Personal AB
Sommarjobb inom sjöspedition! Helsingborg Academic Work
IT Tekniker Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).