Jobbet SÖKES: VISIONÄRA VÄGVISARE år 4-6 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SÖKES: VISIONÄRA VÄGVISARE år 4-6 publicerad av Lärarförmedlarna

Jobbet utgår om 6 dagar
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Världen förändras blixtsnabbt och uppdraget som lärarvikarie har aldrig varit viktigare - att trots lärarbristen förbereda våra elever för en framtid i en föränderlig värld med utmaningar och möjligheter vi ännu bara kan ana. På Lärarförmedlarna ser vi till att dörren till klassrummet alltid står öppen genom att hjälpa skolan med erfarna lärarvikarier, med både kunskaper och klokskaper att dela med sig av när ordinarie lärare inte kan vara på plats. Nu letar vi efter efter fler visionära vägvisare som tar sig an vår vision om att vara bäst på det vi gör - att säkra en bra vikarie i varje klassrum.


Om rollen som lärarvikarie

Ditt uppdrag är att ersätta ordinarie lärare som behöver vara borta, och samtidigt rusta dina elever med de viktigaste kunskaperna och de bästa verktygen. Du har tillräckligt mycket kunskaper och erfarenheter med dig, för att förstå vad som är viktigt framåt. Dessutom gillar du utmaningar! För att få en åk 3:a med mycket spring i benen att behålla koncentrationen medan du förklarar skillnaden på stenåldern och bronsåldern, att leda undervisningen i datavetenskap trots att eleverna kanske vet mer än du, eller få morgontrötta tonåringar att behålla koncentrationen medan du förklarar det periodiska systemets uppbyggnad kräver inget mindre än ett passionerat proffs.


Mest av allt är du en skicklig pedagog som ser att en del av jobbet handlar om att entusiasmera, inspirera och vara en förebild för alla du möter. 


Din vardag handlar också om att möta barn, ungdomar, kollegor och föräldrar. Du vet redan att jobbet i skolan och förskolan innebär att ingen dag är den andra lik, och att relationer med människor bygger på ständig kommunikation, trygghet och tålamod. Men också att nyfikenhet, värme och humor är viktiga och smarta verktyg i jobbet. 


Så kan du jobba

Med Lärarförmedlarna blir livet på jobbet lite enklare. Du kan jobba mycket, lite ofta eller sällan. Du matchas till rätt uppdrag utifrån just din profil och dina önskemål. Jobbet hanterar du enkelt i vår smarta app. Du kan alltid räkna med vårt stöd när du behöver. Vi finns nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du får dessutom tillgång till ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med, och vänner för livet.


Vad behöver du kunna?

Talang är vår passion. Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. 


Att får jobba med barn och unga är ett fantastiskt privilegium. Och ett jobb där vi gör skillnad varje dag. Att förverkliga drömmar är stort. Att få andra att förverkliga sina är större. Vi vill att fler ska få vara med om båda:). 


Vi anställer löpande - Välkommen med din ansökan!


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till