Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6 jobb i Stockholm på Lärarförmedlarna

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6 på Lärarförmedlarna

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6

Lärarförmedlarna Stockholm, Stockholms län Project Basis

På Lärarförmedlarna är vårt uppdrag att se till att dörren till klassrummet alltid står öppen - trots att lärare är sjuka eller behöver vara borta. Just nu är jobbet som lärarvikarie viktigare än någonsin. Pandemin gör att vi behöver vara fler som bidrar. Nu söker vi dig som har kunskaper och erfarenheter att dela, och vill göra en insats för barn och unga. 


Att jobba i skolan är fantastiskt. Du får bidra med din kunskap och göra skillnad för många. Varje dag. Dessutom får du ett fritt och flexibelt jobb och möjligheten att styra din tid. Men alltid tryggt och ordnat. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och utvecklande. Och hos oss blir du alltid unikt matchad till det bästa uppdraget just för dig. 

Jobbuppdraget hanterar du enkelt i vår smidiga jobb-app. Du kan jobba från förskola till vuxenutbildning, mycket eller lite, ofta eller sällan. När du behöver stöd eller råd är vi alltid nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du blir dessutom del av ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med, och vänner för livet. 


Det här behöver du kunna 

Våra kunder älskar våra vikarier! Därför har vi höga förväntningar på dig som söker till oss. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Och vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:)

Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv. Första steget är ett jobbtest. I nästa steg ses vi i videomöte. Om vi är överens får du en ordentlig introduktion innan du börjar jobba. 


Om oss

Efter 20 år som specialister på lärarvikarier till skolan vet vi att varje vikarie från Lärarförmedlarna gör skillnad! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Självklart har vi kollektivavtal.


Vi anställer bra vikarier löpande!


Läs mer och sök jobb på [ Link removed ]

 


Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?