Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6 jobb i Stockholm på Lärarförmedlarna

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6 på Lärarförmedlarna

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 4-6

Lärarförmedlarna Stockholm, Stockholms län Project Basis

Att vara lärarvikarie kräver både pannben och passion. I gengäld får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Inte alltid enkelt men alltid utvecklande. Dessutom gör du en samhällsinsats!


På Lärarförmedlarna är vårt uppdrag att se till att dörren till klassrummet alltid står öppen - även när lärare är sjuka eller behöver vara borta. Just nu är jobbet som lärarvikarie viktigare än någonsin. Pandemin gör att vi behöver vara fler som bidrar. Älskar du att undervisa, och vill göra en insats för barn och unga? Då hoppas vi att du läser vidare och söker jobbet!


Lärarvikarie år 4-6

Just nu söker vi dig som vill jobba på uppdrag som varar några veckor upp till en termin (Vill du jobba på kortare uppdrag eller enstaka dagar? Då vill vi tipsa om vårt systerföretag; [ Link removed ] ). I uppdraget som lärarvikarie ingår att planera och genomföra undervisning. Dessutom ingår kontakter med kollegor och föräldrar. 


Så funkar Lärarförmedlarna

Med Lärarförmedlarna blir jobblivet lite enklare. Du kan jobba från förskola till vuxenutbildning, mycket eller lite, ofta eller sällan. Tillsammans kommer vi överens om hur du kommer bäst till din rätt. Du matchas alltid till ditt bästa uppdrag och behöver aldrig konkurrera med kollegorna om jobben. Det är tryggt för både dig och skolan. Jobbet hanterar du enkelt i vår smidiga app. När du behöver stöd eller råd är vi alltid nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du får både en personlig kontaktperson och ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med.


Vad behöver du kunna?

Våra kunder älskar våra vikarier. Därför är vi noggranna när vi rekryterar. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Mest av allt är du en skicklig pedagog som ser att en del av jobbet handlar om att entusiasmera, inspirera och vara en förebild för alla du möter. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Och vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) 


Så söker du jobbet

Första steget i vår smarta rekryteringsprocess är ett jobbtest. I nästa steg ses vi i ett videomöte. Om vi är överens får du en ordentlig introduktion innan du börjar jobba. 


Om oss

Efter 20 år som specialister på lärarvikarier till skolan vet vi att varje vikarie från Lärarförmedlarna gör skillnad. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Till sist -  Att förverkliga drömmar är stort. Att få andra att förverkliga sina är större. Vi vill att fler ska få vara med om båda:). Läs mer och sök på Lärarförmedlarna.se 


Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?