Jobbet SÖKES: LÄRARVIKARIE år 1-3 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SÖKES: LÄRARVIKARIE år 1-3 publicerad av Lärarförmedlarna

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

När skolan får influensa är vi Alvedon. Vi botar inte, men mildrar konsekvenserna. På Lärarförmedlarna ser vi till att dörren till klassrummet alltid står öppen genom att hjälpa skolan och förskolan med erfarna lärarvikarier, med djupa kunskaper och breda klokskaper att dela med sig av när ordinarie lärare inte kan vara på plats. Dessutom älskar våra vikarier att undervisa! Behovet av bra vikarier har aldrig varit större än idag. Att förverkliga drömmar är stort. Att få andra att förverkliga sina är större. Vi vill att fler ska få vara med om båda:)

Som lärarvikarie hos oss får du använda alla dina erfarenheter, färdigheter och intressen till att leda och inspirera barn och unga. Du får dessutom ta ansvar och utvecklas snabbt. Det är inte alltid enkelt - men alltid roligt! Och ger meriter för lång tid framöver. 


Hur vill du jobba? 

Med Lärarförmedlarna är jobbet fritt och flexibelt. Du kan jobba från förskola till vuxenutbildning, mycket eller lite, ofta eller sällan. Du behöver aldrig konkurrera om uppdrag och matchas med uppdrag som stämmer med just din profil. Det är tryggt för både dig och uppdragsgivaren.


Jobbuppdraget hanterar du enkelt i vår smidiga jobb-app. När du behöver stöd eller råd är vi alltid nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du får dessutom tillgång till ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med, och vänner för livet.


Vad behöver du kunna?

Talang är vår passion. Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Och vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) 


Så söker du jobbet

Första steget i vår smarta rekryteringsprocess är ett jobbtest. I nästa steg ses vi i ett videomöte. Om vi är överens får du en ordentlig introduktion innan du börjar jobba. 


Om oss

Efter 20 år som specialister på lärarvikarier till skolan vet vi att varje vikarie från Lärarförmedlarna gör skillnad! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Självklart har vi kollektivavtal. 


Vi anställer löpande - Välkommen med din ansökan!


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till