Jobbet SÄLJARE Östersund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 330 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder SEK. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information om företaget, besök gärna Momentums hemsida: www.momentum-industrial.com


Vi söker nu en resultatorienterad säljare på heltid med placering i Östersund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att försäljning och kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Du kommer efter internutbildning att sköta fältförsäljning till både befintliga och nya kunder enligt planerad budget. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa kunden är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning i både försäljning och de produktgrupper du kommer att sälja och ett kunnigt team som stöd.

Placeringsort: Östersund

Vi erbjuder: En professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi vill ha din ansökan senast: Sista ansökningsdag: 2019-04-14


Om Du har några frågor: Kontakta Inger Östlund 0765-26 14 03, inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Kandidatprofil

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har genomfört Din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning. Tidigare erfarenhet från att ha hobbyskruvat eller från vår bransch är en merit.

Personliga egenskaper

Du är självständig, öppen och enkel med ett genuint intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer genom att anpassa din kommunikation till olika kunskapsnivåer och att lyssna aktivt. Gladlynt, engagerad och tålmodig. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning. Vi söker Dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Du behöver inte vara expert på alla teknikområden från början och om du är rätt person ser vi dig gärna långsiktigt i vårt team.


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till