SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Representative Running jobb i Borås på Craft of Scandinavia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Sales Representative Running på Craft of Scandinavia

Sales Representative Running

Craft of Scandinavia Borås, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du den vi söker?
Vill du vara med och utveckla ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar? Vill du jobba med säljprocesser och älskar varumärkesbyggande aktiviteter? Är du också en fena på produktkategorin löparskor och har ett genuint intresse för löpning? Då kan rollen som Sales Rep Running på Craft vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen får du ett stort eget-ansvar med omväxlande arbetsuppgifter och ett tydligt ambassadörsskap inom ett expansivt segment på Craft. Du blir en nyckelspelare för oss i vår satsning på löpning och skor i Sverige. Du kommer arbeta med att sätta säljstrategier, skapa nätverk och bygga varumärke ihop med att vårda befintliga kundrelationer. Rollen kräver erfarenhet av både sälj- och marknadsrelaterade arbetsprocesser, så som go-to-market-planer och försäljningsanalyser. Du kommer även hålla i och genomföra produktutbildningar och kundevent. Hos Craft arbetar du mot företagets uppsatta mål och budget och verkar för en positiv marginalutveckling inom segmentet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande säljarbete. Meriterande är om du har erfarenhet inom försäljning av sportartiklar och skor samt bakgrund som löpare. Du behöver ha ett B-körkort då rollen innebär en hel del resande. För att lyckas i rollen behöver du förstå vikten av att arbeta taktiskt mot givna mål och att leverera resultat på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom behöver du ha ett genuint intresse för löpning och motiveras av att se resultat. För att trivas i rollen är du en duktig kommunikatör som är van att arbeta ”högt och lågt” och har ett entreprenöriellt synsätt. Som yrkesperson är du nyfiken, relationsbyggande och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Om företaget
Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på produkter för uthållighetssporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på Crafts kontor i Borås.
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Nadja Frisk, [ Link removed ]
Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 279674