Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rosengrens Advokatbyrå växer och söker biträdande jurister jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rosengrens Advokatbyrå växer och söker biträdande jurister på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Rosengrens Advokatbyrå växer och söker biträdande jurister

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Arbetsbeskrivning

Som jurist hos Rosengrens Advokatbyrå kommer du att vara en del av ett kompetent och personligt team. Här får du möjlighet att fortsätta utvecklas som jurist inom något eller några av våra specialistområden.

Vi biträder alltifrån privatpersoner, små och medelstora företag till stora internationella bolag inom flertalet affärsjuridiska områden. Våra specialistområden omfattar arbetsrätt, bolagsrätt, entreprenad, fastighet och hyra, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, obestånd, offentlig upphandling, skadestånd och försäkring samt tvistlösning. Vi är en av Västsveriges största advokatbyråer inom konkurs- och företagsrekonstruktioner.Vem är du?

Vi söker dig som efter juristexamen har hunnit arbeta något eller några år inom juridiken. Det kan vara genom tingstjänstgöring, annan byråerfarenhet, bolag eller från myndighet. Utöver en bra juridisk grundkompetens så värdesätter vi dina personliga egenskaper högt.

Som person är du ambitiös, engagerad och har lätt för att samarbeta. Du har ett brett intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Viss erfarenhet av processrätt är meriterande.Du erbjuds

Som jurist på Rosengrens Advokatbyrå erbjuds du ett varierande och engagerande arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet präglas av frihet under ansvar och en flexibilitet som möjliggör en sund balans mellan arbete och fritid. Vi satsar mycket på utbildning och personlig utveckling.Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Rosengrens Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer +46 76 002 69 22 alternativt [ Email address blocked ] . Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 43BF58BD3B974806948BF5A97C352537