Jobbet Roligt extrajobb som resebokare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Roligt extrajobb som resebokare publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du snabblärd, initiativtagande och har god känsla för kundservice? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för Hotel Express räkning en resebokare som vill jobba extra ett par dagar i veckan med start under hösten. Du kommer att arbeta i nya lokaler centralt i Örebro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kunder att boka hotell inför affärsresor samt att ge service över telefon. Då det är som mest att göra i början av veckan kommer arbetstiderna främst att vara förlagda måndagar och tisdagar mellan kl. 8-17. Det kan även förekomma arbetspass under eftermiddagar/kvällar.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta är ett krav för att du ska kunna jobba på timmar hos oss.
- Har goda geografiska kunskaper
- Har god datorvana och telefonvana
- Är snabblärd, stresstålig och strukturerad.
- Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla förtroende hos de kunder du har kontakt med i arbetet.

Vidare är det viktigt att du har god känsla för service och kan kommunicera bra på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du positiv, lösningsorienterad och självgående. Du ska inte vara rädd för att ta initiativ och lösa problem på egen hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice och/eller försäljning. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser därför gärna att du har minst ett år kvar av studierna.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50442

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till