Jobbet Roligt extrajobb i Bromölla! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Roligt extrajobb i Bromölla! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Bromölla

Arbetsbeskrivning

Vi söker löpande nya medarbetare till vår kund Geberit i Bromölla. Om du söker efter ett välbetalt extraarbete och bor i närheten av Bromölla/Kristianstad så har vi det perfekta uppdraget för dig. Du erbjuds en arbetsplats med härlig stämning och goa kollegor. Arbetet är fysiskt och produktionen är igång dygnet runt hela veckan så du kommer jobba både dag-, kväll-, natt- och helgpass. Du behöver vara student och ha minst 1.5 år kvar av dina studier för att vara aktuell för tjänsten. Under sommaren finns det chans till sommarjobb!


Om tjänsten
Academic Work söker för Geberits räkning tre studentmedarbetare till deras produktion. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. I dagsläget har vi 12 studenter som arbetar extra hos denna kund och du kommer därmed att ingå i den studentpool vi har byggt upp. Vi lovar dig en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och en öppen och välkommande stämning.

Vi bemannar större delen av vår kunds avdelningar och beroende på din erfarenhet och kunskap kommer du att placeras på den avdelningen vår kund anser passar dig bäst. Det kan till exempel vara gjutningen, emballeringen, utlastningen eller packningen. Stora möjligheter finns att lära upp sig på flera avdelningar om du har intresse av det samt om du vill jobba mer än två pass i veckan.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är student på eftergymnasial nivå på minst 50 % och har minst 1,5 år kvar på dina studier
• Har ett flexibelt schema och kan jobba minst två pass i veckan
• Bor i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad med omnejd. Detta för att kunna ta dig till pass med kort varsel
• Har god förståelse för svenska, detta då svenska talas internt på företaget

Det är starkt meriterande om du har truckkort.

Produktionen är i gång alla dagar i veckan, dygnet runt, vilket innebär att det finns möjligheter att ta pass på vardagar så väl som på helger och nätter. Du bör ha ett flexibelt schema i skolan och kunna ställa upp med kort varsel så väl som vid längre framförhållning.

Uppskattad arbetstid: 5 skift

Arbetstider Vardagar: 06-14, 14-22, alt. 22-06

Arbetstider Helger: 06-18 alt. 18-06

Vi söker dig som är lojal och flexibel och tycker om att arbeta mycket. Du vågar visa framfötterna och socialiserar gärna lite extra med dina kollegor när du är inne och jobbar. Du är inte rädd för att ta i och tycker om att arbeta i team såväl som individuellt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Lön: Enligt avtal
• Placering: Bromölla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15031257-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till