Jobbet Robottekniker till Axson Teknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Robottekniker till Axson Teknik publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du ett genuint intresse för teknik eller robotprogrammering? Har du erfarenhet av att arbeta som Robottekniker eller liknande och söker nu nya utmaningar? Då har vi tjäsnten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Robottekniker till vår kund Axson till deras Robotcenter i Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Robottekniker kommer vara att arbeta med robotprogrammering, processoptimering och även på sikt hålla i utbildningar gentemot kunder. I tjänsten kommer en del resor till Axons kunder även att förekomma.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson där tjänsten inleds med en provanställning. Arbetet sker på vardagar 8-17. Du kommer arbeta i ett team om två personer på deras kontor i Askim, Göteborg.

Detta söker vi:

För att passa för denna tjänst krävs att du har:
- Teknisk utbildning
- Något års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
- Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.
- B-körkort

Det är meriterande om du tidigare arbetat i robotprogrammering mot ABB eller Yaskawa. Som person ser vi att du är stresstålig, du har skinn på näsan och är inte rädd för att prata inför folk eller ta egna initiativ. Vidare är du en person som gillar att arbeta självgående och i ett strukturerat arbetssätt.

Sökord: Programmering, tekniker, robottekniker

Om arbetsgivaren:

Axson är ett agenturföretag som ingår i en företagsgrupp som marknadsför svetsutrustning och tillsatsmaterial samt tillbehör för material-provning, mätning, svetsning, skärning och lödning. Totalt 50 anställda inom gruppen. Axson Robot är en avdelning som har som affärsidé att höja kompetensen för robotanvändare inom industrin genom utbildning och processoptimering.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42136

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.