Jobbet Robotics Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Robotics Manager publicerad av Etraveli

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på vår spännande resa inom Robotics? Vi söker nu en Robotics Manager för att hjälpa oss i vår fortsatta tillväxt mot att bli Europas största onlineresebyrå. 

Arbetsområde
Vi söker en Robotics Manager till vårt verksamhetsområde Finance, där Accounting, Controlling, Treasury och Finance IT ingår. Rollen är bred men den främsta uppgiften blir att stödja verksamhetens olika delar att automatisera hela eller delar av processer där det finns affärsnytta i det. Du kommer att rapportera till Director inom Finance IT, men arbetar med flera avdelningar i arbetet med Robotics. Arbetet hos oss är starkt inriktat till företagets inre effektivitet. Tjänsten är placerad i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
● Hjälpa verksamheten i att identifiera och prioritera processer för automation och upprätthålla en plan för företagets automationsresa.
● Tillsammans med processägare/experter dokumentera designdokument för utveckling.
● Bygga upp en struktur kring återanvändbara komponenter för att underlätta ytterligare automation inom samma system.
● Skapa en övervakning av driftssatta processer och relevant felhantering/larm vid behov för att säkra högsta möjliga nytta av robotisering.

Varför Etraveli?
Hos oss har du möjlighet att utvecklas och avancera, att arbeta på Etraveli innebär att vara en del av en stimulerande, utmanande och passionerad kultur! Vi tycker att kreativitet, ansvar och samarbete är vägen till framgång. Vi jobbar snabbt för att lyckas och vi spelar tillsammans för att vinna.

Vi sitter på ljusa, stora våningar mitt i centrala Uppsala med en fantastisk takterrass. Varje morgon dukas det upp en härlig frukostbuffé som är mycket uppskattad bland våra medarbetare. 

Om dig 
Vi värdesätter personliga egenskaper så som analytisk, noggrann och driven. I vår miljö kan förutsättningarna snabbt ändras då vi befinner oss i en stark tillväxtfas, vilket gör att du måste kunna anpassa dig. 
För att lyckas med rollen tror vi att du har:
● Ingenjörs eller Systemvetarexamen med relevant arbetslivserfarenhet.
● Erfarenhet av att analysera och hantera stor mängd data 
● Förmåga att förstå processer och se vilka delar som drar störst nytta av att automatiseras. 
● Önskvärt är erfarenhet av något av de större verktygen inom RPA såsom Blue Prism eller UI Path.
● En pedagogisk förmåga samt att du besitter en god kommunikationsförmåga 

Om oss 
Etraveli Group är verksamt i 50 länder över hela världen med varumärken som Supersavertravel, Gotogate, Mytrip.com, Trip.ru, Pamediakopes.gr och prisjämförelsesajten Flygresor.se. Vi erbjuder ett brett utbud av flygresor samt andra reserelaterade tjänster. 

Vi är ett snabbt växande företag och ägs sedan 2017 av Europas största riskkapitalbolag CVC Capital Partners – år 2017 omsatte vi drygt 1,6 miljarder SEK och hade över 10 miljoner passagerare – och vårt dynamiska team på 600 är därför ständigt på jakt efter fler kollegor. Att vara en del av vårt team ger dig utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och chansen att jobba på intressanta och utmanande internationella projekt. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala men vi har även kontor i Aten, Stockholm och Göteborg. 

Tycker du att tjänsten låter intressant? Klicka i så fall på ”Apply for this job” och ansök redan idag då vi tillämpar ett löpande urval. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta andreas.pousette@etraveligroup.com

Referens

teamtailor-165972-77632

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till