Jobbet Road Manager till ICA VÄXA-initiativet, ICA Sverige AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Road Manager till ICA VÄXA-initiativet, ICA Sverige AB publicerad av ICA

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya Road Manager som kommer kliva in i en helt nyinrättad roll? Till initiativet ICA VÄXA som syftar till att accelerera ICA:s arbete och utveckling mot ett mer hållbart matsystem söker vi nu en ny kollega. Låter det intressant och ligger ämnet varmt om ditt hjärta? Då är den här tjänsten något för dig!


Du kommer att ingå i en grupp av flera Innovation Managers samt en Packaging Manager, alla med samma mål – att utveckla och ta ICA:s egna sortiment till nästa nivå. Du ingår i funktionen Sortiment & Inköp och rapporterar till Chef EMV Innovation & Konceptutveckling.

Det här är ditt blivande jobb

ICA VÄXAs uppdrag är att främja konsumtionen, och därmed produktionen, av hållbar växtbaserad kost. Initiativet ska också öka andelen hållbar svensk växtodling och skapa goda, enkla & prisvärda produkter som älskas av många. För att lyckas krävs samverkan så väl inom ICA som med aktörer och experter inom hela värdekedjan. Som Road Manager ansvarar du för att säkra tvärfunktionella målsättningar, förutsättningar och framdrift av initiativet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • I samarbete med verksamheten identifiera och definiera affärsmöjligheter. Förverkliga affärsvärdet genom att utforma initiativ och projekt inom svenska/lokala råvaror och produkter, samverkan och scale up.

  • Bryta ned strategiska prioriteringar för att definiera t ex mål & förväntningar, relevant analys, informationskrav samt intressenter.

  • Utföra kvalitativa och kvantitativa analyser, workshops, extern benchmarking, bygga business cases etc.

  • Leda dig själv och andra inom ramen för initiativet.  • Presentera resultat och rekommendationer till intressenter.
     


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett starkt intresse för hållbarhetsfrågor och har erfarenhet från innovativa processer med projektledarbakgrund. Vi tror att du har mångårig arbetslivserfarenhet från både strategiskt arbete och tvärfunktionellt samarbete. Det är meriterande om du har Retail och/eller bakgrund inom konsumentvaror samt kunskap om växtbaserad mat/produkter och värdekedjan runt den.

Du är en självgående person med starkt driv, hög ambitionsnivå och initiativförmåga – en genuin vilja att få och ta eget ansvar och utvecklas i rollen och inom ICA. Andra skulle beskriva dig som en utåtriktad person som har lätt för att nätverka samt är van att samarbeta med många olika intressenter. Vidare utmärkande karaktärsdrag är att du har god analytisk- och problemlösningsförmåga, där samarbete med en prestigelös inställning är en självklarhet, vilket är värderingar som matchar ICA:s kultur.

Att få vara i en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och där förmågan att hantera snabba förändringar är något du trivs riktigt bra i. Sist men inte minst beskriver man dig som en person med en enormt positiv inställning som sprider energi runt dig och har ett stort engagemang med en förmåga att nå ut till verksamheten genom din kommunikativa sida.

Kontaktinformation 
Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef Sofia Olsson, sofia.e.olsson@ica.se

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Erika Lantz Paulsen, erika.lantz.paulsen@ica.se

Placeringsort

Solna
 

Anställningsform

Projektanställning 2 år
 

Ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 4 Oktober 2020. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.
 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011671

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till