Jobbet Rivningsarbetare sökes på heltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rivningsarbetare sökes på heltid publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Rivab expanderar och söker nya medarbetare till rivningsprojekt i Göteborg med omnejd.

Information om uppdraget:

Vi söker just nu dig som vill arbeta med rivningsarbeten hos vår kund Rivab, en väletablerad aktör med lång erfarenhet, kunskap och mångsidighet som de byggt upp en stor bredd av tjänster: allt från totalrivningar, ombyggnadsrivningar, sågning och borrning, sanering, krossning, klippning av stål, återvinning, samt samordning- och kvalitetsansvar.

Som rivningspersonal hos Rivab kommer du i huvudsak att arbeta med rivning, städning, slipning, utforsling av material, samt vara en assistans till maskinförare.
Förekommer även skötsel och underhåll av maskiner och verktyg.
Du kommer att arbeta på plats hos företagets kunder, och är därför ett viktigt ansikte utåt!

Rivab erbjuder nödvändiga utbildningar för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.
Tjänsten startar med en provanställning på 6 månader, och därefter finns goda möjligheter till förlängning och tillvidareanställning.

Detta söker vi:

För att trivas i denna rollen bör du vara en aktiv person som tycker om att arbeta fysiskt.
Du är inte rädd för att ta i när det krävs.
Du arbetar hellre ute än inne.

Innehar körkort B.

Rivab värdesätter dina personliga egenskaper högt.
Meriterande med erfarenhet från branschen alternativt från likande arbete. Dock ej krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52387

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till