Jobbet Rivare/sanerare sökes på deltid till Ocab! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rivare/sanerare sökes på deltid till Ocab! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett deltidsjobb? Trivs du med fysiskt arbete och varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning. De utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, industri samt offentlig sektor.

Nu söker vi för Ocabs räkning en person som vill jobba deltid med rivning och sanering runt om i Stockholm. Arbetsuppgifterna varierar mellan allt från att bära sopor och platsa väggar till rivning av väggar och parkettgolv. Det är därför viktigt att du är snabblärd och inte är rädd för att ta i. Arbetstiderna är förlagda mån-tors 06:30-16:00 och fredag 06:30-14:00 och vi ser att du helst ska kunna arbeta 1-2 dagar i veckan. Normalt kommer du utgå från kontoret i Norsborg.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du antingen vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vidare ser vi att du är flytande i svenska i tal och skrift, har hög arbetsmoral och vill utvecklas på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Det är även meriterande med B-körkort. Vi ser gärna att du är i god fysisk form för att klara av arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos kund. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45738

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till