Jobbet Riskkoordinator till Swedbank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Riskkoordinator till Swedbank publicerad av TNG Group AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för analytiskt arbete och har vana inom bank och finans? Vi söker en koordinator inom risk till Swedbank!

Till Swedbank söker vi nu en riskkoordinator, för ett uppdrag med start omgående i Stockholm. Här kommer du att jobba med hantering av stora mängder data och samarbeta tätt med analytiker inom risk med största syfte att förebygga och motverka penningtvätt och finansiella bedgrägerier.

Detta jobb passar dig som vill lära dig mer om finansiell analys, är van att gå igenom stora mängder data och har ett stort intresse att jobba med risk på en av Sveriges storbanker. Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du jobba i en viktig roll inom bankens arbete i frågor som rör risk management och förebyggande av ekonomisk brottslighet. Du blir en del av ett seniort team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba med risk management. Du kommer att få axla en betydelsefull och central roll på Swedbank och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator inom risk kommer du att vara en del av ett team som jobbar med att räkna på och analysera risk inom olika områden, ex penningtvätt, bedrägerier eller sanktioner. Du kommer till att börja med jobba krossfunktionellt i teamet och vara ansvarig för att samla och strukturera upp informationen på ett bra sätt.  

I rollen kommer du att: 

  • Gå igenom stora mängder data och säkerställa att det finns rätt typ av underlag att göra analyser ifrån
  • Skapa förutsättningar för ett strukturerat arbete kring riskhantering
  • Bygga upp och underhålla detta växande område inom Anti Financial Crime 
  • Till viss del själv också göra analyser

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i november 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning eller överrekrytering. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Sundbyberg i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

För jobbet som riskkoordinator söker vi dig som:

  • har ett stort intresse för frågor som rör risk
  • har en utbildning inom relevant område, såsom ingenjör eller ex ekonomi, statistik, matematik eller liknande 
  • har jobbat inom administration, meriterande om det är inom bank och finans sedan tidigare
  • har god vana av Excel och annat diagram-/statistikprogram, ex MS Visio
  • har goda kunskaper engelska i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att klara av dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Du är också skicklig på att presentera komplexa samband och ärenden på ett förståeligt sätt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

545EF92BF9364122921D85E7B02F88E2

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till