Jobbet Ingenjör till ett framgångsrikt IT- och Teknikbolag i Umeå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ingenjör till ett framgångsrikt IT- och Teknikbolag i Umeå! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vi letar nu efter en nytänkande ingenjör till vår kund i Umeå. Det är ett växande IT och -teknikföretag som utvecklar webbaserade tjänster inom riskhantering och teknisk
dokumentation. Företaget har tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Om du är intresserad av framtidens teknik och vill lära dig mer om riskhantering i tillverkningsbranschen detta vara tjänsten för dig! Vi tillämpar löpande urval, tveka därför inte att söka redan idag.

Academic Work söker för kunds räkning en ingenjör till vår kund med placering i antingen Umeå eller Lycksele, beroende på vad som passar dig bäst. Företaget erbjuder helhetslösningar inom riskhantering och teknisk dokumentation till sina kunder. Du kommer i din roll träffa företagets olika kunder och genom verktyg ta fram riskbedömningar och CE-märkning för produkter och processer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos kunden.

Kandidatprofil

I denna roll kommer du att arbeta mot både stora och mindre kunder inom tillverkningsindustrin. Du kommer ha stort ansvar att leda och utföra egna uppdrag inom riskhantering och CE-märkning, genom tekniska riskanalyser ute hos kunder. Du kommer få upplärning så att du känner dig trygg i rollen. För att lyckas krävs grundläggande tekniska kunskaper och att du brinner för att lära dig mer inom spännande teknik.

Utöver detta inkluderar arbetet även:

* Agera sakkunnig och leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare
* Använda webbapplikationer med ambitionen att vara med och vidareutveckla dessa
* Göra 3D-skisser utefter teknisk data som kunden bistår med

Vidare är det viktigt att du inte enbart har ett intresse för teknik utan också för människor då du kommer att jobba mycket ute hos kunder. Du bör därför vara kundorienterad, ha ett gott bemötande och kunna ta dig an olika uppdrag och utmaningar på ett positivt sätt. Eftersom du själv kommer att leda arbetsuppgifterna är det viktigt att du trivs i ledarrollen och att utmaningar motiverar dig.

* Är utbildad civilingenjör eller har annan relevant utbildning, inom exempelvis teknisk fysik eller processteknik
* kan kommunicera i både tal och skrift på engelska och svenska, eftersom företaget arbetar med såväl nationell som internationella kunder

Vi ser det som mycket meriterande om du arbetat inom processindustrin tidigare, samt har erfarenhet av ett kundorienterat arbete.

Som person bör du vara utåtriktad och trivas i ledarrollen där kunden alltid är i fokus samt att du motiveras av ansvarstagande arbetsuppgifter. När du tar dig an något är du strukturerad, självgående och ser möjligheter vid kluriga utmaningar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 18/2
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå eller Lycksele
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15020827-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till