Jobbet Rimaster Group söker en erfaren maskinställare till plastgjutning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rimaster Group söker en erfaren maskinställare till plastgjutning publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Rimaster Group är en ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, batterikablage, elskåp, elektronik, hytter, kontrollpaneler och mekanik. Deras produktionsenheter kan hantera såväl små serier som löpande serieproduktion av produkter med varierande komplexitet – alltid med fokus på kostnadseffektivitet, kvalitet och miljö. De har förtroendet från flera av världens ledande tillverkare av specialfordon och industriautomation.

Dina arbetsuppgifter
Tillverkningsenheten i Rimforsa arbetar i huvudsak med utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik och mekanik för specialfordon och industriella system. Arbetstiden är förlagd till dagtid, med goda anpassningsmöjligheter efter individuella behov. Din roll som maskinställare kommer bland annat att innebära arbetsuppgifter som: - Utföra verktygsbyten - Ställa maskinen - Optimering –och felsökning av program - Planera och genomföra nya gjutprocesser(produkter) - Underhåll av maskin och verktyg - Ansvara för inköp och kontakt med leverantörer - Introducera och utbilda personal - Delta i nya projekt beträffande tekniska lösningar, maskinval, verktygsutformning men också Rimasters generella förbättringsarbete avseende bland annat kvalitet och arbetsmiljö.

Din profil
För arbete som maskinställare ser vi gärna att du har lämplig verkstadsutbildning med kunskaper inom bearbetningsteknik, ritningsläsning, materiallära och mätteknik. Du ska ha en flerårig erfarenhet inom yrket som maskinställare och tidigare erfarenhet av formsprutning. Du behärskar svenska i tal och skrift då du måste kunna läsa kunders tillverkningsinstruktioner samt på ett fullgott sätt kunna kommunicera med leverantörer, samarbetspartners och dina medarbetare. Du som söker ska trivs i en dynamisk miljö och som ser utmaningar i att vara delaktig i utvecklingen av Rimaster. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är en ansvarstagande lagspelare och jobbar effektivt och tar ditt arbete på största allvar. Du är praktiskt lagd och har god samarbetsförmåga, är nyfiken och vill lära nytt. Du fungerar bra både självständigt och i gruppsammanhang. Du ser problemlösning som en utmaning samt att flexibilitet och effektivitet känns som en självklarhet.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Rimaster med Skill. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3911

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till