Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Riksbyggen söker projektledare eller biträdande projektledare till Ombyggnad Göteborg jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Riksbyggen söker projektledare eller biträdande projektledare till Ombyggnad Göteborg på Poolia

Riksbyggen söker projektledare eller biträdande projektledare till Ombyggnad Göteborg

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Riksbyggens ombyggnadsverksamhet växer och man är nu i behov av att utöka med ytterligare en projektledare eller biträdande projektledare i Göteborg. Vill du vara med och driva, utveckla och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som Riksbyggens förvaltade bostadsrättsföreningar står inför är du kanske den vi söker!

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer och en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggen finns över hela landet med ca 2 800 medarbetare och är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Man arbetar nära sina kunder och ser gärna att du i ditt jobb kan vara ledamot i någon av deras bostadsrättsföreningar.

Urval kommer att starta upp först vecka 34, men välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
OBS! Ansökan till tjänsten sker ENBART via Riksbyggens hemsida:
[ Link removed ]


Om tjänsten
Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är varierande då projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet. Du driver sedan projektet vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din roll som projektledare är en viktig del i Riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, utredning och upphandling, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. I ditt ansvar ligger även budget- och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt.
Du driver dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat. Som biträdande projektledare bistår man projektledare i större projekt eller projektleder mindre projekt med stöd.

Hos Riksbyggen har du både ett samarbete med kunniga och trevliga kollegor, samt en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.


Vem är du?
Vi söker någon som tycker det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Vi lägger stor vikt på att hitta rätt person för ett gott samarbete i både teamet och med kunder. Någon som inspirerar, engagerar och genuint gillar personliga möten och många kontaktytor.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och är kvalitetsmedveten. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande samt har arbetat med bostadsrättsföreningar.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd inför kunderna. Din drivkraft, handlingskraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.


Om verksamheten
Du får vara del av ett trevligt team och arbeta med spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor.
Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat där vi ständigt förbättrar våra arbetssätt och vår affär och där man som medarbetare ges möjlighet att påverka den processen. Riksbyggen är ett kooperativt företag som värdesätter värderingar, långsiktighet och hållbarhet samt vidareutveckling av sina medarbetare.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.I denna rekrytering har Riksbyggen valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten var god kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick.
Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden, v34. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-09-05. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan som ENBART sker via Riksbyggens hemsida!
[ Link removed ]

 

Rekommenderade jobb

Riksbyggen söker projektledare eller biträdande projektledare till Ombyggnad Göteborg
Poolia Göteborg Heltid
Projektledare till framgångsrika Euromaint!
TNG Tech Örebro Heltidsanställd
Projektledare inom bygg
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60475