Jobbet Rikcus söker Borroperatör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rikcus söker Borroperatör! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du sugen på att göra något nytt? Har du kanske erfarenhet inom entreprenad? Ta chansen att bli en nyckelspelare hos det nystartade företaget Rikcus. Här får du möjligheten att vara med från start och växa tillsammans med företaget i en spännande bransch. Du kommer arbeta runt om i Norrland med att skjuta jordraket!


Om tjänsten
Här är ditt tillfälle att bli en nyckelspelare på ett nystartat spännande företag med korta beslutsvägar och bli en del av ett riktigt härligt gäng bestående av ägarna Markus och Henrik samt en annan kollega. Du kommer att arbeta nära en mer senior kollega och lära dig arbetet och sedan jobbar ni som ett team med att resa runt i Norrlandsregionen på olika arbeten. Du arbetar fyra dagar i veckan, tio timmarsdagar, och är ledig fredagar. Resor förekommer i tjänsten då arbeten förekommer i olika delar av Norrland, men till en start arbetar du i närheten av Umeå, vilket är din utgångpunkt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
En jordraket är en stor och kraftfull slaghammare som med hjälp av tryckluft jobbar sig igenom backen från en startgrop till en stoppgrop och används vid exempelvis vägar och andra trängre passager. I samma veva som jordraketen jobbar sig igenom backen tar den med sig det rör som ska förläggas bakom sig. Det är just detta du kommer att arbeta med, förberedande grävningsarbete och skjuta jordraket!

Se filmer nedan kring hur arbetet kan gå till.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Det är meriterande om du..

• Har BE körkort
• Har certifikat i heta arbeten
• Har utbildning inom arbete vid väg
• Har körkort C
• Har erfarenhet inom entreprenad

Som person är du:

• Problemlösande
• Självgående

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, fyradagarsveckor där man arbetar 10 timmar per dag och är ledig fredagar
• Placering: Umeå
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rikcus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Rikcus ägnar sig åt schaktfri förläggning, så istället för att gräva ner rör, kanalisation och liknande verkar de med olika tekniker såsom styrbar borrning och jordraketer för att förlägga dessa. De kan gå under vägar, gator, grönytor, vattendrag, skogsterräng samtidigt som påverkan på markytan och vardagen blir minimal. Bakom både företaget och i namnet Rikcus finns Henrik Emanuelsson och Marcus Olsson. De båda lämnade chefspositioner inom telekombranschen för att förverkliga drömmen om denna verksamhet.

Referens

15031009-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till