Jobbet Revisorsassistent till Stromson Revisionsbyrå i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Revisorsassistent till Stromson Revisionsbyrå i Stockholm publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Revisorsassistent till vårt kontor i City för att stärka vår byrå med ytterligare en talang. Här får du möjlighet till en bred och givande roll inom revision.

Till Stromson Revisionsbyrå söker vi nu en självständig ekonom med något eller några års erfarenhet inom redovisning eller revision. Hos oss har du en viktig roll då du har du hand om våra klienters uppdrag. Du kommer få ett eget ansvar för dina uppdrag ax till limpa. Du kommer att bli en del av ett härligt team där prestigelöshet och högt i tak står i centrum. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka och att sätta din egen struktur på ditt dagliga arbete. Det finns stor potential att få lära sig uppgifter såsom skatterelaterade frågeställningar av våra seniora kollegor på plats. Tillsammans med din mentor sätter vi upp en plan för din kompetensutveckling. Har du drivkraften och viljan finns goda möjligheter att lyckas och utvecklas hos oss.

Ort: City, Stockholm
Omfattning: Heltid

Vem är du?
Vi söker dig som idag jobbar som redovisningsekonom men vill ta ett nytt kliv i din karriär eller jobbar du redan som revisorsassistent men vill ha en bättre balans mellan arbete och fritid. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i något ekonomisystem, har du erfarenhet av Hogia ser vi det som meriterande. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du tycker om utveckling och utmaningar samt är självgående, kvalitetsmedveten och affärsinriktad som person.

Som person är du prestigelös, driven och ansvarstagande. Du är självgående och kan effektivt driva ditt arbete framåt med goda resultat. Nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll är lösningsorienterad, att ha förmågan att arbeta strukturerat och processorienterat både självständigt och i grupp samt vara flexibel och kunna ändra prioriteringar när det behövs. Rollen kräver hög integritet och lojalitet och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig för rekryteringen Mats Myhrgren 073-678 97 25 mats.myhrgren@stromsonrevision.se. Vänligen notera att ansvarig för rekryteringen har semester till och med 19 augusti och urvalet kommer därmed ske att ske efter detta datum. Varmt välkommen med din ansökan till mats.myhrgren@stromsonrevision.se.

Företagsbeskrivning
Stromson är ett oberoende revisions- och konsultföretag i Stockholm med många års samlad erfarenhet. Vi har ett särskilt fokus på ägarledda företag, och passar dig som önskar en mer personlig partner för revision, finansiell- och kommersiell rådgivning. Samtidigt som du vill ha rätt kvalitet i allt du efterfrågar. Erfarenhet och kompetens, nyfikenhet och engagemang. Det är våra recept för framgång. Besök gärna www.stromsonrevision.se.


Referens

6B16C6AB2AB04256A9285ACD4957A854

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till