Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Revisorsassistent till MOORE, Göteborg jobb i Göteborg på MOORE

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Revisorsassistent till MOORE, Göteborg på MOORE

Revisorsassistent till MOORE, Göteborg

MOORE Göteborg, Västra Götalands län Heltid

MOORE söker nu dig med akademisk utbildning inom ekonomi och något års erfarenhet inom revision eller redovisning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.

Om tjänsten
Som revisor hos MOORE kommer du att arbeta med revision av kundernas räkenskaper och förvaltning. I arbetsuppgifterna ingår även konsultationer anpassade efter den enskilda kundens behov och förutsättningar. Arbetet som revisor medför mycket kundkontakt och du kommer att få utveckla din förmåga att skapa egna relationer och ta eget ansvar.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat något år som revisorsassistent eller som redovisningsekonom. Du har akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision och uppfyller kraven för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet har också i perioder högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

Vårt erbjudande till dig
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag. MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.

Vi är idag ca 50 personer som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt. Vi finns i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. I Sverige är vi 140 medarbetare fördelat på 7 kontor och vi ingår i ett globalt nätverk med 29 000 medarbetare i 113 länder.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar MOORE med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Pierre Sander på 0763-413411. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 4 december.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 179692