Jobbet Revisorsassistent till Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Revisorsassistent till Linköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person med erfarenhet som revisorsassistent? Vill du få chansen att jobba på ett företag i tillväxtfasen där det finns stora möjligheter att påverka din egen utveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en revisorsassistent till en byrå i Linköping. Företaget har flera hundra anställda i Sverige men varje byrå arbetar lokalt och det finns därför stora möjligheter att påverka sin egen marknad. De har de senaste åren vunnit många priser och utmärkelser för sina nöjda kunder och har ett stort fokus på att skapa en arbetsplats där såväl kollegor som kunder trivs. De satsar på kompetensutveckling för sina medarbetare vilket skapar goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta nära en av bolagets revisorer. Arbetsuppgifterna innefattar att planera, genomföra samt slutföra revisioner. Du kommer därmed att revidera kundernas räkenskaper samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Tjänsten innefattar även en del kundkontakt där både bransch och storlek på företag kan variera men de är inriktade på att främst arbeta mot mindre företag som har 1-10 anställda.

Arbetstiderna är förlagda till kontorstider och uppstart är tänkt att ske så snart som möjligt enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid. StudentConsulting bistår företaget med hjälp i denna rekryteringsprocess, anställningen sker sedan direkt hos kundföretaget och är en tillsvidareanställning på heltid.

Detta söker vi:

Du som söker har relevant utbildning inom området samt minst två års erfarenhet som revisorsassistent på byrå. Du har erfarenhet av att arbeta med att genomföra revisioner samt minst grundläggande kunskaper i att planera och slutföra revision. Kanske har du arbetat mycket med själva genomförandet men känner att du vill bredda eller utöka dina kunskaper till fler områden. Som person är du social och tillmötesgående samt har lätt för att bygga relationer med kunder. Du trivs att arbeta i team likväl som självständigt där du tar ett stort eget ansvar. I arbetet är du driven där du trivs att jobba mot uppsatta mål. Du behärskar även både svenska och engelska i tal och skrift.

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48456

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till