Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Revisorsassistent till Brahe Revision i Jönköping jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Revisorsassistent till Brahe Revision i Jönköping på Framtiden

Revisorsassistent till Brahe Revision i Jönköping

Framtiden Jönköping, Jönköpings län HeltidÄr du en social lagspelare med erfarenhet av revison eller bokslutsarbete? Vill du bli del av ett prestigelöst team som präglas av delaktighet, glädje och engagemang? Nu har du chansen att bli nästa medarbetare på Brahe Revision!


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som revisorsassistent kommer du arbeta med revison av små- och medelstora bolag samt förbereda underlag för påskrivande revisorer. Du kommer även upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Arbetet kommer ske i nära samarbete med revisor. I rollen kommer du ha löpande kontakt med byråns kunder vilket ställer höga krav på social kompetens och servicekänsla. Som revisorsassistent kommer du arbeta från kontoret samt besöka kunder. Som revisorsassistent hos Brahe Revision kommer du få goda möjligheter att utvecklas.


OM ARBETSPLATSEN
Brahe Revison är en lokal revisionsbyrå i centrala Jönköping som erbjuder revision-, redovisnings- och rådgivningstjänster. Inom Brahegruppen finns det 3 kontor med totalt 25 medarbetare. Din arbetsplats blir på Brahe Revision i Jönköping där vi är totalt 13 medarbetare fördelat på fem auktoriserade revisorer med resterande redovisningskonsulter och revisorsassistenter. Arbetsmiljön kännetecknas av öppenhet, teamwork och prestigelöshet. På Brahe arbetar man tillsammans mot gemensamma mål. Med kvalité, förtroende och relationsbyggande vill Brahe bygga långsiktiga kundsamarbeten. Detta återspeglas i bolagets personalpolitik som kännetecknas av korta beslutsvägar, nöjda medarbetare och låg personalomsättning. På grund av ökad beläggning behöver Brahe anställa ytterligare en revisorsassistent.  


DIN PROFIL
För att passa i rollen behöver du ha en hög social kompetens. Du trivs med att prata med människor och känner dig trygg i sociala situationer. Som person är du en lagspelare och beredd att hjälpa till där det behövs. Du har förmågan att lyfta blicken och se det väsentliga i uppgiften och inte fastna i detaljer. Vidare är du en bekväm IT-användare med systemvana och förmåga att lära dig nya IT-system. Möjligen arbetar du idag som revisorsassistent eller redovisningskonsult och funderar på att byta miljö.  

Krav:
  • Minst ett års arbetslivslivserfarenhet av revision eller bokslutsarbete
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Enskilda kurser i redovisning eller revision
  • Mer än ett års arbetslivserfarenhet av revision eller bokslutsarbete.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
Denna tjänst är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer bli anställd direkt av Brahe Revision.


VILLKOR
Start: Enligt överenskommelse. Preliminärt 17 jan 2022. Urval sker löpande.
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077416936