Jobbet Revisorsassistent sökes till Revisorerna Syd i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Revisorsassistent sökes till Revisorerna Syd i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du påbörja din karriär inom revisionsbranschen, eller söker du din nästa utmaning? Vill du utvecklas i ett företag som värdesätter work life balance och individuell utveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Revisorerna Syd grundades 2002 och är idag 10 anställda. Tjänsteutbudet riktar sig mot mindre och medelstora företag och omfattar allt ifrån revision till redovisning och ekonomisk rådgivning. Revisorerna Syd är svensk representant för UHY, ett världsomfattande nätverk av revisorer som uppgår till 7800 anställda i över 96 länder. Revisorerna Syd sitter i trivsamma lokaler i centrala Malmö.

Till Revisorerna Syd söker vi nu en Revisorsassistent. I tjänsten som revisorsassistent hos Revisorerna Syd får du ett omväxlande arbete där du har en central roll i granskningen av kundernas verksamheter. Du kommer arbeta både självständigt och i team tillsammans med kollegor och du har ofta direktkontakt med kunderna.

Tjänsten är på heltid (37,5h per vecka) och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Revisorerna Syd.

Detta söker vi:

Du har analytisk förmåga liksom förmåga att arbeta och kommunicera med olika människor, därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktigt. Du är nyfiken, noggrann samt angelägen om att ha hög kvalitet i ditt arbete.

Du skall vara civilekonom från högskola/universitet eller ha annan relevant eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor eller har arbetslivserfarenhet från revisionsbranschen. Då tjänsten innebär regelbunden kundkontakt krävs att du har flytande kunskaper i svenska och engelska.

Vill du arbeta i ett familjärt företag med stark sammanshållning och korta beslutsvägar, sök tjänsten och anta din nästa utmaning!

Sökord: Revisorsassistent, Revision, Revisor, Redovisnings, Redovisningsekonom, ekonomisk rådgivning, UHY, auktoriserad revisor, Revisorsinspektionen

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45534

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till