Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Revisorer till WeAudit Karlstad sökes! jobb i Karlstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Revisorer till WeAudit Karlstad sökes! på StudentConsulting

Revisorer till WeAudit Karlstad sökes!

StudentConsulting Karlstad, Värmlands län Heltid
Nu söker vi två Revisorer till vår kund WeAudit till Karlstad. Vi söker både dig som är nyexaminerad och är på jakt efter nytt arbete och dig som har ett par års erfarenhet och vill hitta nya utmaningar hos ett härligt, drivet och familjärt gäng.

Information om uppdraget:

Genom att använda sig av egenutvecklade system som är anpassade för den digitaliserade och automatiserade värld vi lever i så revolutionerar WeAudit revisionsbranschen! Med ett inkluderande ledarskap driver byrån löpande förändringar som ligger helt rätt i tiden och kombinerar nytänkande med ambitionen att hela tiden underlätta för kunden. Detta, och mycket mer, är anledningen till att branchorganisationen FAR utnämnde WeAudit som Årets framtidsbyrå 2021!

Som revisionsmedarbetare hos WeAudit kommer du få arbeta med revision och rådgivning åt små- och medelstora företag. Du arbetar självständigt men också i nära samarbete med andra revisorsmedarbetare och auktoriserade revisorer. Du kommer få arbeta brett med olika branscher och uppgifter och får chans att utvecklas så fort du själv vill.

Arbetsuppgifter:
• Revision av bolag i många olika branscher och storlekar.
• Arbeta rådgivande och konsultativt direkt mot kund.
Om önskas erbjuds du möjligheten att ha stort eget kundansvar genom hela processer.

Detta söker vi:

Vi söker dig: (junior)
• Har en utbildning som uppfyller de teoretiska grundkraven för att bli auktoriserad revisor.
• 1-2 års arbetslivserfarenhet
• Har ett starkt driv, initiativförmåga och är en bra lagspelare.
• Är stabil, självsäker och ansvarstagande.
Har mål att bli auktoriserad revisor och vill utvecklas både professionellt och personligt till en framgångsrik revisor.

Vi söker dig: (senior)
• Vi ser gärna att du har ca 2-3 års erfarenhet av revision
• Har ett starkt driv, initiativförmåga och är en bra lagspelare.
• Är stabil, självsäker och ansvarstagande.
• Har mål att bli auktoriserad revisor och vill utvecklas både professionellt och personligt till en framgångsrik revisor.
Har en utbildning som uppfyller de teoretiska grundkraven för att bli auktoriserad revisor.

Du erbjuds:
• Ett företag som är starkt drivet av sunda värderingar.
• En entreprenöriell miljö med hög utvecklingstakt och branschledande verktyg och processer
• En flexibel arbetsmiljö kring när och vart du jobbar.

För att trivas hos WeAudit i Karlstad tror vi att du är dedikerad ditt arbete och gillar att äga och driva dina processer samtidigt som du gärna tar hjälp av och ger stöttning åt dina kollegor. Du gillar att ni som team presterar och drivs av tävling och utmaningar. Du tycker om att uppleva en familjärkänsla även på arbetet!

Kontoret ligger centralt i Karlstad och har närhet till buss och tågstation, det finns möjlighet för dig att arbeta hemifrån. Du sköter ditt egna arbete och tillsammans med ansvarig hittar ni en lösning för när och hur ofta du behöver vara på plats på kontoret.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos WeAudit. Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare. Rekryteringen sker i löpande urval, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren:

Här välkomnas du in i en familjär och hemtrevlig miljö där kollegor hjälps åt, stöttar i motgång och gläds med varandra i framgång. Här genomsyras ärlighet och nyfikenhet, både mellan de som arbetar ihop och i mötet med deras kunder och samarbetspartners.

WeAudit är en ung firma som utvecklas på flera fronter. Därför uppmanas de anställda och även du, att vara med att påverka de områden som du brinner lite extra för. Det kan handla om jämställdhetsfrågor, arbetsmetoder, personalfrågor, marknadsföring, tekniska verktyg med mera.

Sökord: erfaren revisor, nyexaminerad revisor, rådgivare revison, revisionsbyrå, Revisor

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60519