Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Revisorassistent sökes till Rådek i Nyköping! jobb i Nyköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Revisorassistent sökes till Rådek i Nyköping! på StudentConsulting

Revisorassistent sökes till Rådek i Nyköping!

StudentConsulting Nyköping, Södermanlands län Heltid
Har du kunskap inom ekonomi och är intresserad av redovisning och revision? Gillar du att skapa goda kundrelationer och trivs med att jobba nära kunden? Vill du arbeta på ett företag med möjlighet att utvecklas? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Rådek är kunskapsföretag som arbetar med redovisning, revision och beskattningsfrågor. Verksamheten startades redan 1986. Företrädesvis arbetar Rådek med små och medelstora företag inom de flesta branscher. Idag finns Rådek med kontor i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs och har idag ett 100-tal anställda medarbetare. Rådek är medlem i Baker Tilly, ett rikstäckande nätverk för fristående revisionsbyråer. Genom Baker Tilly International har vi tillgång till ett nätverk över hela världen.

Om tjänsten:

I rollen som revisorassistent kommer ett stort fokus ligga på att stötta företagets revisorer. Du kommer att få förbereda och genomföra revisioner samt ta fram underlag för påskrivande revisor. Du jobbar aktivt tillsammans med kollegor för att hjälpa deras kunder att driva och utveckla sina företag. Arbetet sker både på kontoret och ibland ute hos kund. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du kommer anställas direkt hos Rådek i Nyköping!

Detta söker vi:

Du får gärna vara civilekonom med inriktning redovisning och revision. Du kan vara nyexaminerad från universitet såväl som mer erfaren inom revision. Som revisorassistent ser vi gärna att du har du som mål att bli auktoriserad revisor på sikt. Rollen kommer att anpassas utifrån din erfarenhet. Vi söker dig som är prestigelös, hjälpsam och social som har lätt för att samarbeta med andra. Som person är du även noggrann, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga och skapar gärna nya långvariga relationer.

Viktigt för tjänsten:

-Utbildad civilekonom med inriktning redovisning och revision
-Driven, utåtriktad och har lätt för samarbete
-Goda kunskaper i Officepaketet samt Excell
-B-körkort och tillgång till egen bil
-Tidigare erfarenhet från arbete på redovisning- och revisionsbyrå är särskilt meriterande
-Flytande svenska och grundläggande engelska

Tjänsten innebär stora möjligheter till egen personlig utveckling inom företaget samt utbildningsplan mot att bli påskrivande revisor. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59110