Jobbet Revisor till Nordenhams Revisionsbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Revisor till Nordenhams Revisionsbyrå publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Om företaget
Byrån har funnits sen 1992 på Västra Gatan i Kungälv men har sina rötter i anrika Fredrik Nordenhams Revisionsbyrå AB, som funnits ända sedan 1900-talets första hälft.

Vi är en medelstor auktoriserad revisionsbyrå där den personliga kontakten och förtroendet mellan dig och kunden är kärnan i verksamheten. Det ska vara lätt och roligt för våra kunder att diskutera, fråga och bolla idéer kring sitt företags ekonomi med oss. Vi har kunder över hela Sverige men de flesta finns i Kungälv, Göteborg och Stenungsundsområdet.

Vi söker nu en medarbetare till vårt revisionsteam med starkt driv som vill jobba i en öppen och prestigelös miljö där vi hjälper varandra! 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden 
I rollen som revisor reviderar du självständigt kundernas räkenskaper och förvaltning. Du har en egen kundstock där du är granskningsansvarig samt rapporterar och förbereder underlag för påskrivande revisor. Du hjälper även till med bokslut, årsredovisning, deklaration samt ger ekonomisk rådgivning för de kunder som du inte reviderar.

Som en del av ett team med ekonomer, skatte,- löne- och redovisningsspecialister ger du kunderna det ekonomiska stödet för att driva och utveckla sina företag samt säkerställa korrekt redovisning. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete där du kommer i kontakt med olika branscher och företagsformer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg i din kompetens, du är noggrann, självgående, nyfiken och inte rädd för att ta för dig. Som person är du driven, engagerad och utåtriktad. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla långvariga relationer. För att trivas i rollen tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är strukturerad i ditt arbete och är van vid att arbeta mot deadlines.

Krav för tjänsten:

  • Minst två års erfarenhet av revisionsarbete enligt ISA
  • Universitets-/högskoleexamen inom ekonomi med inriktning mot redovisning
  • Din ambition är att skriva auktorisationsprovet inom de närmsta åren och du har därmed kommit en bra bit på vägen gällande utbildningskrav

Meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet av arbete i Hogia Audit och Fortnox
  • Erfarenhet av revisioner av små- och medelstora företag, gärna som granskningsansvarig
  • Erfarenhet av arbete med att digitalisera revisions- eller redovisningsprocessen
  • Arbetslivserfarenhet från arbete med redovisning
  • Flytande engelska, i både tal och skrift
  • B-Körkort

Ansökan 
I denna rekrytering har Nordenhams Revisionsbyrå valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Karlsson på 076-647 16 53. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 3 mars.


Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet... 

Titel: Revisor

Referens

teamtailor-830673-145405

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till