Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

revisor till Grant Thornton i Stockholm jobb i Stockholm på Grant Thornton Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
revisor till Grant Thornton i Stockholm på Grant Thornton Sweden AB

revisor till Grant Thornton i Stockholm

Grant Thornton Sweden AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du arbetat i revisionsyrket några år och vill ha en ny utmaning och en arbetsplats där du kan växa? Nu finns möjligheten att på Grant Thornton stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Vårt kontor i Stockholm växer och söker dig med erfarenhet från revisionsarbete som vill arbeta i en roll med frihet under ansvar där du har stora möjligheter att utvecklas och göra skillnad. Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. 

På kontoret i Stockholm arbetar 180 personer inom affärsområdet revision. På avdelningen arbetar vi med fokus på självledarskap och du som sökande bör känna dig trygg med att arbeta självständigt både i större och mindre team.ansvarsområde.

I din roll hos oss får du arbeta med entreprenörer och tillväxtbolag i många olika branscher. Du arbetar i team och stöttar dina juniora kollegor i deras arbete. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. Du får arbeta med revisionsnära rådgivning att leda mindre revisionsteam. I rollen skapar och utvecklar du kundrelationer och bidrar aktivt till att utveckla vår affär. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som arbetat några år inom revision och som nu vill utvecklas vidare och ta mer ansvar. Du har en akademisk examen med inriktning mot redovisning/revision, 2-5 års erfarenhet av revisionsarbete och uppfyller Revisorsinspektionens krav på kurser för auktorisation. Du talar och skriver flytande svenska och engelska

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.ansökan.

Låter det här som en roll som passar dig? Hör av dig idag, vi vill gärna komma i kontakt med dig nu!

I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult 
Mari Jehrlander 076-643 38 25. 

Start för tjänsten är så snart som möjligt, placering på vårt kontor i centrala Stockholm. I januari 2022 kommer vi att flytta in i nya moderna lokaler på Kungsgatan. Vi hoppas du vill vara med oss då!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

revisor till Grant Thornton i Stockholm
Grant Thornton Sweden AB Stockholm Heltid
redovisningskonsult till Grant Thornton i Stockholm
Grant Thornton Sweden AB Stockholm Heltidsanställd
senior konsult inom iam/iga till pulsen integration, stockholm
Pulsen Integration AB Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201348735