Jobbet Revisionsassistenter/administratörer sökes för direktrekrytering till PwC! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Revisionsassistenter/administratörer sökes för direktrekrytering till PwC! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du strukturerad och noggrann och vill få in en fot på ett internationellt företag? Är du dessutom intresserad av siffror och serviceminded som person? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu 10 st administratörer/revisionsassistenter för direktrekrytering till PwC. Det innebär att StudentConsulting hanterar själva rekryteringsprocessen men att du sedan blir anställd direkt av PwC.
Hos PwC Delivery Center i Lund kommer du att arbeta internt med ett antal tjänsteerbjudanden till PwC:s revisorer runt om i Sverige. Dessa tjänster består av specifika och standardiserade arbetsmoment. Du stöttar här med olika administrativa göromål, t ex insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna och administration. Du kommer arbeta mot såväl små företag till stora välkända företag och ditt arbete kommer vara till stor betydelse för revisionsteamen runtom i landet.

Ditt ansvarsområde:
• Ansvara för den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteamen i enlighet med instruktioner och tjänstebeskrivningar.
• Ge snabb och högkvalitativ service till beställande revisorer.
• Ansvara för den löpande kontakten med interna och externa parter så som banker och kunder till PwC. Flera av dessa kontakter är internationella.

Arbetsplatsen ligger på Ideon i Lund, med goda bussförbindelser precis utanför. Du kommer hamna på en trivsam och växande arbetsplats med ca 160 st medarbetare där det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Tjänsten är på heltid, kontorstider måndag-fredag. Du blir anställd i en inledande provanställning av PwC och tjänsten är långsiktig. Vi söker dig som är tillgänglig för att starta introduktion 26 November då vi har planerad introduktionsstart. Eventuella frågor kring rekryteringen/processen hänvisas till rekryterare louise.sjodoff@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gått ut gymnasiet (gärna gymnasieekonom) eller har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller administration. Vi ser att du har tidigare erfarenhet/sommarjobb från någon form av serviceyrke, t ex restaurang, hotell, vård & omsorg eller kundtjänst/helpdesk. Som person är du ordningsam, strukturerad serviceminded, och en teamspelare. Du kan hantera att det stundtals kommer vara många ärenden igång samtidigt utan att för den sakens skull tumma på kvalitet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Du är en van PC-användare och behärskar Office-paketet, speciellt Excel.
Då du kommer ha både interna och externa kontakter är det ett krav att du behärskar svenska och engelska språket, såväl i tal som i skrift.

För denna tjänst arbetar vi löpande med urval och intervjuer. Intervjuer hos StudentConsulting kommer ske löpande, och sen därefter kommer slutintervjuer hållas hos PwC. Tveka därför inte att ansöka om tjänsten redan idag! I rekryteringsprocessen ingår ett eller flera tester som du kommer få information om, inför en eventuell personlig intervju.

Sökord: ärendeadministratör, ekonomiassistent, administratör, revisionsassistent, ekonomi, revision.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44995

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till