Jobbet Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El till Tyréns! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El till Tyréns! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet som besiktningsman och vill vara en del av Tyréns frmagångsrika team? Då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. De drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

För Tyréns räkning söker vi nu en Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El, som kommer att ingå i en mindre konsultgrupp på 6 personer, varav 2 som idag utför revisons-- och entreprenadbesiktningar. I rollen kommer du utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom rollen som revisions- och entreprenadbesiktningsman. Tjänsten kan i mån av utrymme och intresse även innefatta mindre uppdrags- och projektledningsarbeten samt installationssamordning i bygg- och/eller projekteringsskede. Meriterande om du som sökande har erfarenhet av projektledning och/eller projektering som konsult eller entreprenör. I gengäld erbjuder vi ett fritt arbete, med stort personligt ansvar och möjlighet att utforma sina arbetsdagar efter egen planering i samråd med kunden.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Tyréns men att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag- fredag 8-17, men då tjänsten innefattar frihet under ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt. Tyréns har sina lokaler i Västra Hamnen, Malmö men uppdragen sker runt om i Skåne, Småland, Halland och Blekinge. Placeringsort, kan om så önskas, vara Helsingborg där Tyréns har sina lokaler vid Helsingborgs station.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tidigare arbetslivserfarenhet som besiktningsman inom bygg- och fastighetsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten är du certifierad Entreprenadbesiktningsman eller utbildad Revisionsbesiktningsman.

För att passa in i rollen är du målinriktad och serviceinriktad då du är mån om att skapa goda relationer till kunder och uppdragsgivare. Vidare är du noggrann i de uppgifter du tar dig an samt till viss del har ett eget kundnätverk. Krav för tjänsten är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Sökord: Besiktning, Projektledning, El, Entreprenadsbesiktning, Revisionsbesiktning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55099

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till