Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?

Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El till Tyréns! job in Malmö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El till Tyréns! at StudentConsulting

Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El till Tyréns!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du några års erfarenhet som besiktningsman och vill vara en del av Tyréns frmagångsrika team? Då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. De drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

För Tyréns räkning söker vi nu en Revisions- och Entreprenadbesiktningsman med inriktning El, som kommer att ingå i en mindre konsultgrupp på 6 personer, varav 2 som idag utför revisons-- och entreprenadbesiktningar. I rollen kommer du utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom rollen som revisions- och entreprenadbesiktningsman. Tjänsten kan i mån av utrymme och intresse även innefatta mindre uppdrags- och projektledningsarbeten samt installationssamordning i bygg- och/eller projekteringsskede. Meriterande om du som sökande har erfarenhet av projektledning och/eller projektering som konsult eller entreprenör. I gengäld erbjuder vi ett fritt arbete, med stort personligt ansvar och möjlighet att utforma sina arbetsdagar efter egen planering i samråd med kunden.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Tyréns men att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag- fredag 8-17, men då tjänsten innefattar frihet under ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt. Tyréns har sina lokaler i Västra Hamnen, Malmö men uppdragen sker runt om i Skåne, Småland, Halland och Blekinge. Placeringsort, kan om så önskas, vara Helsingborg där Tyréns har sina lokaler vid Helsingborgs station.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tidigare arbetslivserfarenhet som besiktningsman inom bygg- och fastighetsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten är du certifierad Entreprenadbesiktningsman eller utbildad Revisionsbesiktningsman.

För att passa in i rollen är du målinriktad och serviceinriktad då du är mån om att skapa goda relationer till kunder och uppdragsgivare. Vidare är du noggrann i de uppgifter du tar dig an samt till viss del har ett eget kundnätverk. Krav för tjänsten är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Sökord: Projektledning, Besiktning, El, Entreprenadbesiktning, Revisionsbesiktning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56021