Jobbet Retuschör sökes till kortare uppdrag i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Retuschör sökes till kortare uppdrag i Malmö publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av Photoshop och retuschering? Är du intresserad av ett kortare uppdrag hos ett internationellt kosmetikaföretag? Då kan vi ha tjänsten för dig, läs mer nedan!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker en erfaren retuschör till ett internationellt kosmetikaföretag i Malmö. I uppdraget som retuschör kommer dina huvudsakliga uppgifter vara hantering av kundens bildmaterial där du dels kommer få arbeta med nya fotografier från grunden dels arbeta med färdiga produktbilder som behöver retuscheras och färganpassas.

Arbetstiderna är måndag-fredag och uppdraget är på 50 % under en fyraveckorsperiod. Uppdragsstarten beräknas vara i början av augusti. Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av retuschering och kan Photoshop utan och innan. För att trivas i rollen behöver du ha ett gediget bildredigeringsintresse och det är högt meriterande om du tidigare har arbetat med retuschering av produktbilder. Vi ser helst att du har en utbildning inom grafisk design eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Om du går vidare till en intervju hos kundföretaget krävs uppvisande av arbetsprover från tidigare arbetsgivare.

Som person tror vi att du är strukturerad och har ett fokuserat arbetssätt. Du är effektiv med ett sinne för detaljer och har lätt för att ta till dig ny information och trivs med att arbeta självständigt. Det är även ett krav att du obehindrat kan svenska och engelska, särskilt i skrift.

Då startdatumet ej är helt fastställt uppskattar vi en flexibel person som kan ta hänsyn till detta. Låter detta som ett intressant uppdrag? Tveka inte att skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande.

Sökord: Retuschering, Photoshop, grafisk design, bildredigering, produktbilder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49198

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till